Actualitate

Senator Vasile Toma: Autostrada A8 UNGHENI-IASI-TG NEAMT-TG MUREȘ este singura care va asigura legătura regiunii (P)

Publicat: 12 nov. 2020

Autostrada A8 UNGHENI-IASI-TG NEAMT-TG MUREȘ este singura care va asigura legătura regiunii MOLDOVA, cât şi a BASARABIEI, cu vestul ROMÂNIEI şi al EUROPEI, în mod echilibrat şi eficient.
Atât pentru transportul comercial cât şi pentru cetăţenii care locuim în regiunea de nord-est.
Pentru noi, moldovenii, dezvoltarea infrastructurii rutiere la nivel de autostradă, înseamnă construirea A8, A7 şi A13, în această ordine de prioritate.
❗️A8 este autostrada cea mai importantă şi pentru care toţi moldovenii trebuie să depunem eforturile necesare.
❗️A7 este pe ruta comercială cea mai tranzitata din regiunea Moldovei, asigurând relaţia pe direcţia Nord-Sud, respectiv cu capitala administrativă a ţării.
❗️A13 este o autostradă care nu asigura legătura Moldovei cu Vestul, fiind mai mult un proiect local care asigura legătura judeţului Bacău cu judeţul Brașov.
Pentru dezvoltarea economică a regiunii Moldova, discuţia despre un proiect “ieftin” este contraproductiva.

A8, prin aportul pe care îl aduce dezvoltării în mod echilibrat a județelor din nord-estul ţării noastre, este cu SIGURANŢĂ, proiectul care asigura cel mai bun raport costuri/beneficii.

Senator Vasile Toma, PSD Iași

Comentarii
  • Când e vorba de Austostrada A8 am încredere doar in informările doamnei Gregoriana Tudoran, om civic și specialist cu adevărat. Cei care se afla in campanie electorală, ne amăgesc de zeci de ani cu “promisiuni”. Numai in campanie își dau seama cât de importanta e infrastructura!

Adauga un comentariu