Cancan ultimă oră

Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera

Publicat: 07 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Șerban Huidu prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera
Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera

Mihai Morar a fost invitat la un podcast și a vorbit despre începuturile sale în radio, pe vremea când lucra la „Radio Contact”. În cadrul acelui podcast, prezentatorul de la „Neatza” l-a acuzat pe Șerban Huidu că ar fi fost dispus să facă orice compromis pentru activitatea sa profesională și s-a arătat deranjat de atitudinea pe care a adoptat-o, la acea vreme, față de colegii săi.

În urma acestor acuzații lansate de Mihai Morar, Șerban Huidu a avut o reacție pe rețelele de socializare. Acestuia i s-au adresat mai multe reproșuri, între care și faptul că i-ar fi tratat pe Mihai Morar și pe Daniel Buzdugan ca pe o amenințare.

Șerban Huidu, prima reacție după ce a fost acuzat de Mihai Morar că a încercat să-i saboteze cariera

Fostul prezentator de la „Cronica Cârcotașilor” a fost învinuit pentru desființarea „Radio Contact”, pentru a pune bazele propriului matinal. În 2004, Mihai Morar și Daniel Buzdugan au cunoscut un succes răsunător datorită matinalului „Radio 21″, devenind un reper în programele matinale.

Pe rețelele de socializare, Șerban Huidu a postat un mesaj referitor la acuzațiile care i s-au adus din parte lui Mihai Morar. Fondatorul „Cronicii Cârcotașilor” a susținut că Buzdugan, colegul și prietenul lui Mihai Morar stia despre schimbarea ce urma să aibă loc.

„Buzdugan a fost singurul care a știut de schimbarea de la Contact. A lucrat o lună, după care nu a mai răspuns la telefon. (…) Informația cu negocierea nu e reală. Îmi place că la 20 de ani de atunci încă se vorbește de mine. Salutare băieți”, a reacționat Șerban Huidu, pe pagina sa de pe platforma socială Facebook.

Mihai Morar: „Orgoliul lui era nelimitat”

Într-un podcast recent, Mihai Morar a susținut că Șerban Huidu a construit ceva doar pentru că a distrus altceva. Acesta susține că Șerban Huidu iubea să fie auzit la radio, dar avea un orgoliu „nelimitat”

„Tot respectul meu pentru Șerban Huidu. Repect pentru tot ce a făcut în radio și cu „Cronica Cârcotașilor”. Nu mi-a plăcut chestia de a construi ceva în timp ce distrugi altceva. Intri în studioul „Radio Contact”, îl distrugi și îți lansezi radioul. Nu cred în asta. (…) Este treaba pe care a făcut-o Șerban Huidu și i-o spun și lui în față. El iubea atât de radio-ul, încât orgoliul lui era nelimitat. Când a văzut o amenințare în Buzdugan și Morar, au început înțepăturile. Noi eram „Buzdugan și măgarul”, noi copiam glumele” , a declarat Mihai Morar, într-un podcast.

Adauga un comentariu