WoW!

Sfaturi date de Leon Dănăilă, unul din geniile secolului 21

Publicat: 05 nov. 2020
Leon Danaila a dat mai multe sfaturi pentru sanatate
Știai că... Leon Dănăilă e cel care a adus în România laserul și microscopul operator?

Prof. dr. Leon Dănăilă a operat peste 40.000 de oameni în toată cariera lui. El a fost cel care a adus în România laserul şi microscopul operator. Întrebat o dată despre creier şi misterele lui, Leon Dănăila a dat câteva sfaturi.

Considerat a fi unul din cele 500 de genii ale secolului al 21-lea, el a spus că, de fapt, gândurile negative provoacă cele mai teribile boli ale vremurilor în care trăim. Vindecarea o găsim tot în creier, prin autosugestie şi puterea gândirii pozitive.

”O boală este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori”, a spus reputatul doctor într-un interviu dat acum câțiva ani.

Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule”, a explicat prof. dr. Leon Dănăilă.

Influenţă negativă asupra creierului

Iată ce sfaturi a dat Leon Dănăilă în legătură cu factorii care fac rău creierului:

„Creierul este un organ care consumă foarte mult oxigen. Activitatea cerebrală este sub dependența glucidelor și a dulciurilor. Însă trebuie moderate în funcție de maladiile individului.

Activități nocive asupra creierului sunt toate dacă sunt consumate în cantități mari. Nu există ceva anume de care să spui:

Iată și alte sfaturi date de Leon Dănăilă:

Comentarii
  • Sunteti de un fariseism feroce!E oare dificil de lasat un raspuns cat mai real?Doara nu sunt un copil nevinovat si fiti sigur ca ma voi conforma,dar mi se pare caraghios sa fiu bruiatAveti coloana vertebrala si dati un raspuns cat mai plauzibil.Inc/odata,sincere multumiri. Acelasi B.G. din Barlad

Adauga un comentariu