WoW!

Sfaturi date de Leon Dănăilă, unul din geniile secolului 21

Publicat: 05 nov. 2020
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sfaturi date de Leon Dănăilă unul din geniile secolului 21
Știai că... Leon Dănăilă e cel care a adus în România laserul și microscopul operator?

Prof. dr. Leon Dănăilă a operat peste 40.000 de oameni în toată cariera lui. El a fost cel care a adus în România laserul şi microscopul operator. Întrebat o dată despre creier şi misterele lui, Leon Dănăila a dat câteva sfaturi.

Considerat a fi unul din cele 500 de genii ale secolului al 21-lea, el a spus că, de fapt, gândurile negative provoacă cele mai teribile boli ale vremurilor în care trăim. Vindecarea o găsim tot în creier, prin autosugestie şi puterea gândirii pozitive.

”O boală este formată 50% din stare organică și 50% din stare psihică. Oamenii optimiști au un sistem imunitar foarte bun, pe când cei pesimiști se îmbolnăvesc mult mai repede. O stare depresivă poate duce până la cancer, uneori”, a spus reputatul doctor într-un interviu dat acum câțiva ani.

Creierul este o mare necunoscută. Se spune că el cunoaște 50% din activitate cerebrală, dar din acești 50% cât cunoaștem 25% sunt lucruri care trebuie încă cercetate. creierul are 400 de miliarde de neuroni și fiecare neuron are 100-200 de microni, are până la 3000 de legături cu celelalte celule”, a explicat prof. dr. Leon Dănăilă.

Influenţă negativă asupra creierului

Iată ce sfaturi a dat Leon Dănăilă în legătură cu factorii care fac rău creierului:

„Creierul este un organ care consumă foarte mult oxigen. Activitatea cerebrală este sub dependența glucidelor și a dulciurilor. Însă trebuie moderate în funcție de maladiile individului.

Activități nocive asupra creierului sunt toate dacă sunt consumate în cantități mari. Nu există ceva anume de care să spui:

Iată și alte sfaturi date de Leon Dănăilă:

Comentarii
Adauga un comentariu