Diete si regimuri

Sfaturi pentru pierderea în greutate: remedii foarte simple

Publicat: 01 iul. 2020
femeie pe cantar
Sfaturi pentru pierderea în greutate

Sfaturi pentru pierderea în greutate. Remediile acestea sunt sfaturi pentru utilizarea de zi cu zi, în general ușor de utilizat și ieftine. Alimente de slăbit, băuturi detoxifiante: care sunt cele mai bune remedii pentru a ajuta la slăbit?

Bea oțet de cidru de mere pentru a slăbi

Există alimente care elimină cu ușurință toxinele și te scapă de grăsimi. Acesta este în special cazul oțetului de cidru de mere. Pentru a-l consuma, amestecați-l cu un suc de fructe de casă (portocale, grapefruit etc.) fără a adăuga zahăr, pentru a reduce gustul acid al oțetului, fără a crește caloriile. Il puteți bea, de asemenea, cu un ceai la sfârșitul mesei. Două lingurițe de oțet vor fi suficiente pentru un pahar de 200 ml sau o ceașcă de ceai. De asemenea, puteți pregăti cocktail-uri cu fructe pe care să le consumați pe parcursul zilei și in care sa adăugați o linguriță de oțet.

Suprimante naturale ale apetitului

Anumite alimente au o funcție de supresie a apetitului: oțet de mere, ananas, mesteacăn sau cidru de mere care, așa cum am văzut, nu numai că promovează eliminarea grasimilor, dar ajută si la reducerea poftelor intre mese. Pentru a evita poftele, consumați unul dintre aceste fructe sau oțet care suprimă pofta de mâncare la sfârșitul mesei: vă va aduce o doză de zaharuri naturale și va evita să apelați la un aliment dulce mai caloric precum un pătratel de ciocolată, un iaurt sau o prăjitură. În mod similar, bea un pahar mare de apă înainte și la sfârșitul mesei: îți poate umple stomacul și, prin urmare, ai tendința de a mânca mai puțin. De asemenea, puteți bea un ceai dacă doriți să gustați ceva în după-amiaza, ceea ce vă va aduce o senzație de sațietate fără a fi ingerate calorii.

Sfaturi pentru pierderea în greutate

Dacă ai tendința să te simți umflat sau balonat, o băutură diuretică poate fi de ajutor în combaterea acestui sentiment de ddisconfort. Anumite alimente naturale așa-numite „detoxifiante” ajută la eliminarea toxinelor și la curățarea organismului, având o funcție de drenare care ajută sistemul digestiv. Acesta este în special cazul feniculului, pe care îl puteți consuma proaspăt în suc, amestecat cu alte legume sau cu fructe. Varza și ridichea neagra sunt, de asemenea, alimente foarte bune pentru detoxifiere, sărace în calorii.

Sfaturi pentru pierderea în greutate fără sport

Vrei să slăbești câteva kilograme, dar nu iti place sportul? Rețineți că, gratie câtorva sfaturi aplicate zilnic, puteți face antrenament fără să treceți printr-o sala de fitness. Într-adevăr, important este să pierdeți calorii, indiferent de modul in care o faceti. Așa că, de exemplu, luați în considerare să favorizați călătoriile pe jos (cel puțin 20 de minute pe zi), mergand pe scări și nu cu liftul, sau chiar coborati cu o statie inainte daca folositi transportul în comun. Bicicletele și scuterele sunt de asemenea foarte bune pentru construirea coapselor.





Adauga un comentariu