Cancan

Shannen Doherty, devastată după ce cancerul s-a răspândit la oase: „Nu vreau să mor”

Publicat: 30 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Shannen Doherty devastată după ce cancerul s-a răspândit la oase Nu vreau să mor
Shannen Doherty spune că nu îi este frică de moarte, dar încă nu vrea să moară

Shannen Doherty, actrița din Beverly Hills 90210, este devastată după ce cancerul terminal de care suferă s-a răspândit la oase. Vedeta a fost diagnosticată pentru prima dată cu teribila maladie în 2015, dar reușise să o învingă. Shannen Doherty se agață de speranța că în viața ei se va întâmpla o minune.

Shannen Doherty, alias Brenda din Beverly Hills 90210, trece prin momente cumplite, anunțând că metastazele s-au răspândit la oase. Diagnosticată cu cancer la sân în 2015, actrița se luptă pentru viața ei, dar știrile din ultimii ani nu au fost deloc îmbucurătoare. În 2020, boala ajunsese în stadiul patru.

Shannen Doherty, devastată după ce cancerul s-a răspândit la oase

„Nu vreau să mor”, este strigătul disperat al actriței Shannen Doherty, într-un interviu pentru revista People, publicat zilele trecute.

„Nu am terminat cu viața. Nu am încetat să iubesc. Nu am încetat să creez. Nu am încetat să sper că voi schimba lucrurile în bine. Pur și simplu… nu am încheiat socotelile”, spune Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani.

În luna ianuarie a acestui an, Shannen Doherty a aflat că are metastaze la creier din cauza cancerului la sân, care a ajuns în stadiul IV, fiind nevoită să facă radioterapie și să fie supusă unei intervenții chirurgicale pe creier, pentru a îndepărta o tumoare pe care ea a numit-o „Bob”.

„Bob a trebuit să fie extirpat și disecat pentru a-i vedea patologia și apoi a trebuit să mai fac niște radiații pe creier. A fost o călătorie. Cu siguranță una dintre cele mai înfricoșătoare prin care am trecut în toată viața mea”, a declarat actrița pentru People.

Actrița nu vrea să moară

Shannen Doherty spune că nu îi este frică de moarte, dar nu vrea ca drumul final să vină acum pentru ea, la doar 52 de ani.

„Cred că mi-ar fi frică de moarte dacă nu aș fi o persoană bună, dar sunt. Nu mi-e frică de moarte, doar că nu vreau să mor, cum ar fi, niciodată”, a spus mai vedeta.

Shannen Doherty precizează că oamenii bolnavi de cancer nu sunt incapabili să-și trăiască viața, ba dimpotrivă.

„Oamenii presupun că înseamnă că nu poți merge, că nu poți mânca, că nu poți lucra. Oamenii te pun pe tușă. Ești terminat, ești la pensie, dar noi nu suntem așa. Suntem plini de viață, avem o viziune atât de diferită asupra vieții. Suntem atât de recunoscători pentru fiecare secundă, fiecare oră, fiecare zi în care putem fi aici”, a mai spus actrița.

Pe lângă problemele de sănătate, Shannen Doherty a confirmat anul acesta și divorțul de Kurt Iswarienko, bărbatul despre care vedeta a spus în nenumărate interviuri că i-a fost alături în toți acești ani dificili.

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer la sân în 2015

Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, din serialul „Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia, urmând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie. În 2017 a aflat, cu bucurie, că boala a intrat în remisie, însă la 4 februarie 2020 a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal.

Shannen Doherty a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, cu Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 a fost măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu au avut copii. A anunțat divorțul de acesta, în aprilie 2023. Actrița are o avere estimată la 10 milioane de dolari.

Adauga un comentariu