Din lumea filmului

Sharon Stone a făcut avort. ”Eram slabă şi speriată”

Publicat: 05 apr. 2021
Sharon Stone intr-o rochie alba in filmul Basic Instinct
Sharon Stone a fost nevoita da faca avort la varsta de 18 ani

Sharon Stone a făcut avort și nu este singurul episod traumatizant prin care a trecut actrița. Momentul a fost descris cu lux amunte de către starul de la Hollywood. Aceasta a mărturisit că a fost nevoită să dea foc hainelor pline de sânge și lenjeriei de pat.

Întregul episod a fost dezvăluit pe larg de către actriță în volulmul “The Beauty of Living Twice” .

Sharon Stone a făcut avort la 18 ani

Scena cutremurătoare a avut loc pe când a Sharon Stone avea 18 ani. Aceasta a avut probleme de sănătate și nu a cerut ajutorul familiei sau al prietenelor. Actrița a sângerat timp de câteva zile la rând, iar după ce și-a revenit, a luat hainele și lenjeria de pat și le-a dat foc într-un butoi, la școală.

“Sângeram peste tot, mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret şi nu aveam cui să îi spun. Aşa că am rămas în camera mea şi am sângerat zile întregi. Eram slabă şi speriată. Stone şi-a revenit în cele din urmă şi a avut grijă, înainte de a se întoarce la cursuri, să îşi ardă cearşafurile şi hainele pline de sânge într-un butoi la şcoală. Abia o vreme mai târziu a căutat consiliere”, a scris vedeta de la Hollywood în memoriile sale.

Actrița a fost lovită de fulger

Acel episod nu a fost singurul care a marcat-o pe faimoasa actriță. Pe când avea doar 14 ani a văzut moartea cu ochii. Sharon Stone a mărturisit că și-a tăiat gâtul într-o frânghie de rufe. Un alt eveniment trist a avut loc atunci când se afla acasă și punea apă din fântână într-un fier de călcat. În acel moment, când ea avea o mână pe fier și o alta pe robinet, a fost lovită de fulger. Impactul a fost atât de mare, încât a fost aruncată, la propriu, în bucătărie.

”Eram acasă, aveam propria noastră fântână. Puneam apă în fierul de călcat şi aveam o mână pe robinet şi cealaltă pe fier, în timp ce fântâna a fost lovită de fulger. Fulgerul a fost condus prin apă şi m-a lovit, m-a aruncat prin bucătărie şi am lovit frigiderul. Mama mea era acolo şi m-a lovit peste faţă ca să îmi revin în simţiri”, a povestit Sharon Stone.

În anul 2001, actrița a suferit un accident vascular cerebral. Medicii i-au spus că șansele de supraviețuire sunt de 1. A avut și hemoragie, dar după o operație de 7 ore, și-a revenit. A fost nevoită să învețe din nou să meargă și să vorbească.

Actrița de la Hollywood s-a făcut remarcată pentru modul cum arată. Acest lucru a ajutat-o de-a lungul anilor să obțină roluri care au fost extrem de apreciată. Sharon Stone a povestit în volulmul “The Beauty of Living Twice” despre avortul pe care l-a suferit la 18 ani.
Adauga un comentariu