Local

Și-a lovit mama cu capul de sobă și femeia nu a mai avut zile! 8 ani de pușcărie pentru un ieșean, după un scandal în familie!

Publicat: 16 sept. 2020
Judecătorii l-au condamnat pe un ieșean la 8 ani de pușcărie, după ce și-a băgat propria mamă în mormânt
Sediul noului Palat de Justiție din Iași

Un ieșean acuzat că și-a băgat propria mamă în mormânt a fost pedepsit de judecători. Magistrații din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Mihai Loghin la 8 ani de pușcărie, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Gestul tragic al individului a avut loc în urma unui scandal în familie

Incident extrem de grav, într-o familie din județul Iași! Un individ a fost acuzat că și-a băgat propria mamă în mormânt, după ce a lovit-o cu capul de sobă!
În urma tragediei, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Mihai Loghin, zis „Daniel”, la 8 ani de pușcărie, pentru lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie. De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Mihai Loghin a început pe 14 aprilie 2020.

Mihai Loghin, acuzat că și-a băgat mama în mormânt

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a individului în vârstă de 39 de ani, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte asupra unui membru de familie.
Anchetatorii au precizat că, pe data de 15 ianuarie 2020, în jurul orei 19:00, în timp ce se afla în locuința părinților, din satul Alexandru cel Bun, comuna Vlădiceni, pe fondul unui consum excesiv de băuturi alcoolice, cu ocazia unui conflict spontan, individul și-a bătut propriul tată cu palmele și pumnii peste față și corp. La un moment dat, victima a căzut din patul în care se afla.

„În sprijinul victimei a venit mama inculpatului, O.L., care i-a cerut agresorului să nu își mai lovească tatăl, însă inculpatul a continuat comportamentul agresiv, aplicându-i mamei o palmă puternică peste față. În urma acestei lovituri, victima a fost proiectată cu capul de muchia sobei, suferind un traumatism cranio-cerebral și facial, echimoze faciale, un hematom subdural, cu hemoragie subarahnoidiană, o contuzie cerebrală, complicată cu evoluție în bromhopneumonie”, a declarat Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Victima, lovită cu intenție, a murit după ce a dat cu capul de sobă

Anchetatorii au mai spus că, pe 23 ianuarie 2020, din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat. „Procurorul criminalist a reținut că inculpatul a lovit victima cu intenția de a o vătăma fizic, dar s-a produs un rezultat mai grav, respectiv moartea acesteia, rezultat pe care inculpatul nu l-a prevăzut, deși putea și trebuia să îl prevadă, având în vedere că victima era o persoană vulnerabilă, din cauza vârstei și a stării precare de sănătate. La audieri, inculpatul a recunoscut comiterea faptei”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. În urma incidentului, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Totuși, din cauza leziunilor suferite, femeia a decedat.

De altfel, în ultimii ani, în județul Iași, astfel de fapte au devenit din ce în ce mai des întâlnite. Principalul motiv care generează astfel de fapte îl constituie consumul excesiv de băuturi alcoolice și conflictele din sânul familiei. Acum, rămâne de văzut dacă Mihai Loghin va contesta sentința primei instanțe în acest caz, de lovituri cauzatoare de moarte. În eventualitatea în care o va face, urmează ca judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că și-a lovit mama cu capul de sobă.

Comentarii
Adauga un comentariu