Local

Și-a omorât în bătaie propriul tată! Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie au descoperit povestea terifiantă! Un criminal putea fi și acum în libertate, prin Iași, dacă polițiștii nu erau anunțați!

Publicat: 18 nov. 2020
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au trimis în judecată un individ acuzat că și-a ucis propriul tată
O mașină din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași

Un individ a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, pentru omor asupra unui membru de familie. Anchetatorii îl acuză pe Petru Tudorache că și-a ucis în bătaie propriul tată. Povestea terifiantă a ieșit la iveală după ce medicii de la Spitalul de Neurochirurgie au anunțat Poliția

Un ieșean este acuzat că și-a omorât propriul tată în bătaie! Medicii de la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu” au descoperit povestea terifiantă! Un criminal putea fi și acum în libertate, dacă polițiștii nu erau anunțați!
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au trimis ieri în judecată pe Petru Tudorache, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus anchetatorii și inculpatul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Petru Tudorache, luat în vizor de oamenii legii după un incident grav

În urmă cu câteva săptămâni, un bărbat a ajuns în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. dr. Nicolae Oblu”, din Iași. Victima, din localitatea Schitu Duca, avea leziuni grave, în special în zona capului. Medicii ieșeni au făcut tot posibilul pentru a-l salva pe bărbat, dar nu au reușit.
La o privire mai atentă, doctorii au constatat că leziunile au fost provocate de către o altă persoană. Astfel, potrivit legii, medicii ieșeni au anunțat de îndată Poliția.
La scurt timp de la sesizare, polițiștii au demarat o anchetă, deschizând un dosar penal. Agenții au mers în localitatea Schitu Duca și, astfel, au ajuns la Petru Tudorache. Bărbatul a fost ridicat și dus la audieri. În urma audierilor, individul a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzația de omor asupra unui membru de familie.

Băgat după gratii pentru patricid

Magistrații au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Petru Tudorache.

„Instanța admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași. În consecință, dispune arestarea preventivă a inculpatului Petru Tudorache, cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au menționat atunci judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

La scurt timp, decizia a fost contestată de către Petru Tudorache. Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, între fiu și tată a izbucnit un conflict, iar Petru Tudorache l-a lovit pe părintele său, în special în zona capului. La scurt timp de la incident, la fața locului a fost chemată o ambulanță, care a transportat victima la Spitalul de Neurochirurgie, însă aceasta nu a mai avut zile. Acum, urmează ca magistrații din cadrul Tribunalului Iași să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul acuzat că și-a ucis în bătaie propriul tată. De remarcat este faptul că, în timpul stării de urgență și al stării de alertă, tot mai multe incidente violente au avut loc în județul Iași, între membrii de familie.

Adauga un comentariu