National

Și-a părăsit cei șase copii pentru că și-a găsi iubit pe Facebook! Ce s-a întâmplat cu micuții

Publicat: 14 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Și-a părăsit cei șase copii pentru că și-a găsi iubit pe Facebook Ce s-a întâmplat cu micuții
O femeie din Suceava și-a părăsit cei șase copii pentru că și-a găsi iubit pe Facebook

Caz halucinat în Suceava, unde șase frați au fost abandonați de mama lor, care și-a găsit iubit pe Facebook. Femeia și-a făcut bagajele și s-a mutat la noul partener, lăsându-și copiii singuri, în voia sorții.

Cei şase fraţi, din comuna Stulpicani, judeţul Suceava, cu vârste între cinci şi 14 ani, au descoperit, joi după-amiază, că mama lor şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă. Vecinii au aflat de cele întâmplate și au sesizat autoritățile.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, și-ar fi găsit un iubit pe rețelele de socializare, iar nimic nu a mai stat în calea relației. Aceasta este temporar unic întreţinător al celor mici, tatăl acestora fiind plecat în Anglia la muncă, potrivit monitorulsv.ro.

Tatăl copiilor se va întoarce în țară

Cel mai mare dintre frați, în vârstă de 14 ani, a povestit că el a fost plecat de acasă, iar când s-a întors și-a găsit restul fraților singuri. În urma celor întâmplate, tatăl copiilor a fost anunțat și a spus că se va întoarce acasă pentru a avea grijă de cei mici.

Până la sosirea acestuia, ca măsură temporară, cei şase fraţi au fost lăsaţi în grija unei rude, iar ulterior s-au întors acasă, unde a apărut o soră în vârstă de 21 de ani, care şi-a luat angajamentul că va avea grijă de fraţii ei.

O femeie şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg

Cine spunea că dragostea nu are limite şi nici vârstă, mare dreptate avea. O femeie de 35 de ani din Rusia şi-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, după care a început să recurgă la tot felul de metode pentru a fi mai atractivă.

Marina Balmasheva, o femeie în vârstă de 35 de ani din Rusia era căsătorită şi părea că totul merge bine în viaţa ei. Cu toate acestea, la un moment dat şi-a dat seama că îşi doreşte altceva, aşa că nu a ezitat să se conformeze dorinţelor sufletului şi să ia măsuri.

Tocmai de aceea, femeia, care este şi un cunoscut influencer în Rusia, a ales să se despartă de soţul ei şi să se cupleze chiar cu fiul său vitreg, în vârstă de numai 21 de ani. Mai mult, cei doi s-au gândit chiar să se căsătorească şi, pentru a se asigura că nu pierde nimic în urma acestei decizii, femeia de 35 de ani a insistat şi asupra unui act prenupţial pentru a-şi păstra toţi banii şi averile în caz de divorţ de noul ei soţ Vladimir Shavyrin, acum în vârstă de 21 de ani.

Influencerița de 35 de ani Marina Balmasheva a recunoscut că a apelat la esteticieni, pentru a fi mai atrăgătoare pentru tânărul ei soţ. Mai exact, dezvăluit că a suferit o abdominoplastie, pentru a îndepărta pielea excesivă, după ce a slăbit. De asemenea, a intervenit şi la nivelul fetei şi al gâtului. Totul este cu atât mai serios cu cât cuplul aşteaptă, acum, şi un copil.

”Vom avea un copil. Poate, mai mult de unul. Sper într-o căsătorie puternică, dar nu ne împiedică să avem un contract înainte de căsătorie, că tot ce este înregistrat pe numele meu să rămână la mine în caz de divorţ”, a afirmat aceasta.

Adauga un comentariu