Silk District - Când granița dintre locuința urbană și mediul natural dispare

Silk District – Când granița dintre locuința urbană și mediul natural dispare

16 mai 2024, 12:43
BZI.ro, în Actualitate

Să trăiești o viață urbană în care ai acces la toate facilitățile necesare și să ai în acelaşi timp natura lângă apartamentul tău este un ideal mult mai uşor de atins de către ieșeni, care pot găsi în noul cartier mixed-use Silk District, pe lângă spațiile verzi comune generoase, și locuințe spațioase cu grădină proprie.

Primul apartament showroom din Silk District: 3 camere cu grădină

Apartamentul showroom cu 3 camere, recent amenajat la parterul unei clădiri rezidențiale din complex, ilustrează cel mai bine acest concept de locuire, prietenos cu mediul. Secretul amenajării optime a unui astfel de apartament este obținerea echilibrului dintre funcționalitate și estetică.

Principalul avantaj oferit de acest tip de apartament este posibilitatea de a ieși în grădină direct din living, în timp ce ambele dormitoare au ieșire către terasă. Un alt beneficiu care sporește confortul și intimitatea este acela că dormitorul principal dispune de baie proprie.

Armonie între estetică și funcționalitate

Livingul open space, zona de dining și bucătăria combină în mod ideal cele două concepte de bucătărie închisă și deschisă. În prim-plan regăsim zona de relaxare, unde o sofa amplă este pregătită să găzduiască o familie de 3-4 persoane.

Conceptul de design interior include un colț de lectură pus în evidență de un fotoliu – piesă centrală din perspectivă volumetrică și cromatică – toate acestea fiind completate de o lumină ambientală care face tranziția către grădina acestui apartament situat la parter.

Locul de luat masa este amplasat în proximitatea zonei de gătit din bucătărie, în timp ce camera de zi este îmbogățită cu o zonă de depozitare prin care se delimitează bucătăria de living din punct de vedere vizual și funcțional.

Dormitoarele, care au și ieșire către terasa exterioară, sunt amenajate pentru a-și îndeplini rolul de spațiu de odihnă și pentru petrecerea momentelor de seară într-un cadru relaxat și confortabil. Mixul dintre nuanțele pereților albi și accentele în tonuri de negru asigură o atmosferă jucăușă în combinație cu modelul ales pentru tapet. Rezultatul este o atmosferă caldă, ce amplifică starea de confort fizic și psihic.

În ansamblu, din atenția la detalii, echilibrul dintre culori, texturi și volumele pieselor de mobilier a rezultat un apartament cu 3 camere amenajat ideal și definit prin armonie.

Evoluția cartierului Silk District

Între timp, complexul în care vei avea acces la toate facilitățile și serviciile necesare zilnic la cel mult 15 minute de mers pe jos este din ce în ce mai animat.

Locuitorii Fazei 1 Rezidențial se bucură deja de o rețea completă de drumuri și alei pietonale, amenajate în armonie cu spațiile verzi generoase. Mobilierul urban modern, locul de joacă pentru copii și sistemele de iluminat completează tabloul, oferind un spațiu primitor și funcțional.

În ceea ce privește Faza 2 Rezidențial, cumpărătorii se vor putea instala în noile lor cămine pe parcursul verii. În clădirile finalizate mai sunt foarte puține unități nevândute.

De asemenea, este bine să știi că încă mai poți beneficia de discounturi de până la 16% pentru apartamentele care vor fi construite în Faza 3 Rezidențial.

Evenimentul lunii mai: Open House în Silk District

Apartamentul showroom va putea fi vizitat, alături de alte apartamente disponibile și facilități din complex, în cadrul evenimentului Open House, care va avea loc în data de 25 mai 2024, sau pe baza unei programări prealabile.

În plus, cu această ocazie vei putea admira și prima clădire de birouri din complex, recent recompensată cu certificarea BREEAM Outstanding, dar și clădirea dedicată parcării, care va avea un acoperiș verde, alcătuit din vegetație naturală.

Totodată, vei putea vedea amenajările peisagistice care conectează Fazele 1 și 2 Rezidențial cu Faza 1 Office, dar și stilul de viață urban cu natura, într-un mod sustenabil și original.

Comentarii
  • Lozinci pentru....fraieri

    ……..Când granița dintre prețul decent pe mp. și nesimțire, dispare, atunci știm că este vorba de SILK….. O să stați mult și bine lângă cocioabele voastre, de ”lux”.

  • Cand view-ul da spre Bularga sau spre CET, luxul primeste o noua definitie.

  • O panaramă de complex, apartamente compartimenta te cu rigips, preț 2000 E mp, cumpărați fraierilor…

  • Ăștia vor sa vând triplu fata de costul construcție, o sa ajung 5000 m.luati acum

  • Pentru Plm, 2.59: cam inspre ce obiectiv/cartier/locatie ar trebui sa aiba apartamentul ideal pentru tine? Pentru standardele tale…Sunt curios, ca sa stiu unde sa cumpar , pe viitor. Sau , mai bine spus: unde locuiesti tu?

  • Multa vrăjeală….de Lux…..sa pretinzi acest lucru lângă un cartier sărac și urăt cu un magazin de bricolaj în față…in fosta zona industriala a Iașiului cum sa nu ai ocupat s-au vândut maxim 40 la sută?Este șmecherie? Este!

  • Cînd granița prostiei e mai mare decît a federației ruse atuncu poți condideta un lux apartament în zona industrială cu vedere la CET Holboca ori cartierul rău famat Bularga , în admirabila cîmpie a Bahluiului unde se adună cel mai mult poluarea și noxele uimitoare și de bun gust a intregului oraș mirific !, gușterii verzi pot opta chiar și pentru o grădină cît țarcu pentru gîște ca asta sunt dacă vor să plătească prețul cerut cît pentru o casă cu teren triplu în Spania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *