Cultural

Silviu Prigoană, ironic la adresa Adrianei Bahmuțeanu. “E o prostie fără margini…”

Publicat: 03 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Silviu Prigoană ironic la adresa Adrianei Bahmuțeanu. E o prostie fără margini
Silviu Prigoana i-a oferit un raspuns ironic fostei sale sotii, Adriana Bahmuteanu

Zilele trecute Adriana Bahmuțeanu a fost invitată la un podcast unde a dezvăluit numeroase lucruri ce nu se știau din viața ei intimă și personală. Ei bine, din vorbă în vorbă, subiectul a ajuns și în zona fostului ei mariaj cu omul de afaceri.

A făcut publice o serie de momente din viața lor de pe atunci, motivele celor cinci divorțuri, și mult mai mult decât atât. Iată ce a avut de spus Silviu Prigoană când a văzut toate spusele ei!

Ce a spus Adriana Bahmuțeanu despre fostul mariaj

Adriana Bahmuțeanu a vorbit fără reținere despre mariajul cu fostul ei soț. Vedeta a spus clar că acest lucru nu-l deranjează absolut deloc pe actualul ei logodnic, fiindcă el știe totul de la bun început. Acestea fiind spuse, a explicat că nu ea a fost cea care a băgat divorț de cinci ori, ci Silviu Prigoană. De asemenea, a precizat că a fost înșelată și nu a plecat cu nimic din casa lui decât cu copiii și 1000 de lei în buzunar.

Dezvăluirile Adrianei Bahmuțenu despre fostul ei mariaj cu Silviu Prigoană nu au încetat aici. Vedeta a lămurit o serie de aspecte care ar fi fost înțelese greșit de către cei din jur. Nu s-a ferit să susțină că ea a muncit pe tot parcursul căsniciei și nu a fost o femeie întreținută, însă și multe altele. Bineînțeles, așa cum era de așteptat, omul de afaceri a reacționat imediat cum a văzut aceste declarații ale mamei copiilor săi.

Silviu Prigoană, ironic la adresa Adrianei Bahmuțeanu

După numeroasele dezvăluiri făcute de Adriana Bahmuțeanu despre fostul lor mariaj, Silviu Prigoană a ținut în primul rând să spună că este un subiect mort de ani de zile. Omul de afaceri a precizat că nu i se pare normal să se facă astfel de declarații după atât de mult timp, mai ales când copiii pe care-i au împreună sunt adoleescenți și pot percepe lucrurile în mai multe feluri. Vizibil deranjat de situație, nu a spus că sunt adevărate spusele fostei sale, însă nici că sunt minciuni.

‘Eu consider că este un subiect mort, închis demult. Nu mai face interes pentru nimeni. Ținând cont că sunt doi minori în discuție nu cred că e în regulă să faci diferite afirmații publice. Adevărate sau neadevărate, nu contează. Lezezi imaginea copiilor până la urmă. Dar mă rog, fiecare e înregistrat cu o anumită cantitate de minte. Nu toată lumea gândește la fel și nici nu ar fi frumos. Ar fi monoton’, a spus Silviu Prigoană la Antena Stars.

În declarațiile pe care le-a făcut, Adriana Bahmuțeanu a ținut să spună despre fostul ei soț că este un bărbat dominator sau cel puțin așa a fost în timpul relației cu ea. Vedeta a mărturisit că de fiecare dată când îi spunea să plece din casa lui și băga divorț, la scurt timp tot el o căuta pentr împăcare, iar ea nu se putea opune. Auzind aceste lucruri, Silviu Prigoană nu a putut decât să fie ironic. Omul de afaceri a spus că uitase acest lucru despre el și că o să-l adauge în CV.

“Nu știu ce să spun. Mă bucur să sunt dominator. Am aflat o informație care îmi lipsea din CV. Am uitat că sunt dominator. E o prostie fără margini orice declarație. După 10 ani de zile ți-ai adus aminte că te-ai măritat cu un dominator. E foarte tare declarația. Dacă dânsa are ceva comentarii pe un subiect închis de 10 ani, e fix problema dânsei. Eu nu am ce să comentez.”, a continuat omul de afaceri.

Adauga un comentariu