Stiri si curiozitati

Simona Gheghe este in doliu! A primit azi dimineata vestea devastatoare

Publicat: 07 oct. 2019

Paula Rusu a anuntat ca soacra ei a murit. Buna ei prietena, Simona Gherghe, a transmis si ea un mesaj.

Jurnalista Paula Rusu a publicat pe pagina ei o fotografie in care apare alaturi de sotul ei, Razvan Mitroi, si de soacra ei. Fosta realizatoare de televiziune si-a informat prietenii virtuali ca mama partenerului ei de viata a murit.

Printre cei care i-au transmis condoleante Paulei Rusu se afla si Simona Gherghe, ea fiind prietena de familie cu cei doi jurnalisti. „Condoleante! Dumnezeu s-o odihneasca”, a scris vedeta.

A curs cu mesaje pe pagina Paulei Rusu

Prietenii virtuali i-au trasmis zeci de mesaje Paulei Rusu pentru a o ajuta sa treaca peste aceasta perioada extrem de grea pentru ea si pentru familia ei.

„Imi pare tare rau, Paula! Multa putere sa treceti peste aceasta incercare!”, „Dumnezeu sa o primeasca intre dreptii Sai si pe voi sa va mangaie cu speranta si credinta ca intr-o buna zi a vesniciei va veti regasi in ceruri”, „Sincere condoleante, Paula, Dumnezeu sa va aline suferinta!!”, „Drum lin spre lumina Lui! Condoleante!”, sunt cateva dintre mesajele pe care cunoscutii i le-au transmis pe Facebook Paulei Rusu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit