Cancan

Simona Gherghe, despre cum a reușit să aibă copii: „M-am chinuit mult”

Publicat: 01 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Simona Gherghe, prezentatoare la trustul Intact, a vorbit anul acesta despre cea mai grea perioadă din viaţa ei. Pe Facebook şi chiar şi în presă, Simona Gherghe pare o femeie fericită, împlinită, alături de soţ şi doi copii. Şi aşa şi este. Totuşi, până a reuşit să aibă copii a avut multe obstacole de trecut.

Conform mărturisirii făcute de ea pe Facebook, a dus o luptă crâncenă până când a reuşit să rămână însărcinată. Toate eforturile însă au dau roade. Astăzi este mama unei fetiţe şi a unui băieţel. În ciuda şanselor mici pe care medicii i le dădeau, îndrăgita prezentatoare a reuşit să demonstreze contrariul.

“Dar tu când faci un copil?”

”M-am decis să vorbesc despre o perioadă dificilă din viața mea. Mă știți, sunt un om discret și nu dau din casă prea mult. Însă Libresse România m-a convins că e bine ca și povestea mea să fie auzită. M-am chinuit mult să am copii. Aproape doi ani de zile, am tot mers la medicul ginecolog, căci nu puteam să rămân însărcinată. Au urmat tratamente de stimulare ovariană, ecografii peste ecografii, teste de ovulație, așteptare și dezamăgire. Și peste toate astea, întrebarea obsesivă a celor pe care îi întâlneam: “dar tu când faci un copil?” Ce să le fi spus? Că mă doare? Că nu știu să le răspund? Că m-am săturat să intre cu bocancii în chestiunea asta atât de intimă și dureroasă?

Cum știți deja, povestea mea e una cu final fericit. Sunt mamă a doi copii, însă multe alte femei suferă de infertilitate și se luptă și cu prejudecățile celor din jur. Știu că multe dintre voi ați obținut cu greu o sarcină, altele încă visați să vă strângeți puiul în brațe. Vă invit să vă spuneți și voi povestea. Ajută să știi că nu ești singură! Să lăsăm #PovestileDinNoi să fie auzite!”, – a dezvăluit Simona Gherghe, pe Facebook.

Recent, s-a speculat că Simona Gherghe nu ar mai fi prietenă cu Gabriela Vrânceanu-Firea, pentru că soțul ei s-a ocupat de campania fostului primar general al Capitalei.

Adauga un comentariu