Cancan ultimă oră

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! „Apelez la fertilizare in vitro…”

Publicat: 29 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe gravidă pentru a treia oară Apelez la fertilizare in vitro...

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! Fosta prezentatoare TV a discutat cu fanii săi despre viața sa personală și, mai precis, despre posibilitatea de a deveni mămică din nou.

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! După ce a petrecut o vacanță minunată, alături de familie, Simona Gherghe a revenit în forță pe rețelele de socializare, acolo unde a fost de acord să discute cu internauții despre viața sa personală și curiozitățile care îi macină pe fani, în legătură cu ea.

După ce a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, în secțiunea „stories” de pe Instagram, Simona Gherghe a discutat deschis cu persoanele care o apreciază despre motivul renunțării la televiziune. Astfel, fosta prezentatoare TV a mărturisit că are doi copii, pe Ana Georgia și pe Vlăduț, cărora a decis să le dedice tot timpul său, mai ales cât încă sunt mici și au mare nevoie de îndrumare.

Simona Gherghe, gravidă pentru a treia oară?! Răspunsul său a uimit pe toată lumea!

Faimoasa prezentatoare are de gând să revină în televiziune, locul care a consacrat-o, dar nu prea curând. Mai mult decât atât, la întoarcerea de la mare, internauții s-au gândit că vedeta ar putea deveni mămică pentru a treia oară, așa că au întrebat-o dacă se gândește la încă un copil în familia lor. Răspunsul său a uimit pe toată lumea, mărturisind că simte că familia lor este completă deja.

„Nu! Suntem în formulă completă!” a răspuns Simona Gherghe

S-a luptat cu infertilitatea- nimeni nu a știut cât s-a chinuit pentru a rămâne însărcinată…

Totodată, fosta prezentatoare TV a recunoscut că infertilitatea a reprezentat o problemă majoră pentru ea. La prima sarcină, Simona Gherghe a urmat diverse tratamente, care au dat roade cu greu, iar vedeta se obișnuise deja cu ideea că va fi nevoie să apeleze la fertilizarea in vitro!

„Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro. Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…” a conchis Simona Gherghe, referitor la posibilitatea de a fi gravidă pentru a treia oară.

Adauga un comentariu