Cancan

Simona Gherghe, în ipostaze inedite pe Facebook. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă

Publicat: 07 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe în ipostaze inedite pe Facebook. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă
Simona Gherghe își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii de familie, spre încântarea admiratorilor vedetei.

Una dintre cele mai apreciate vedete din România, Simona Gherghe, s-a afișat în ipostaze inedite pe Facebook. Celebra prezentatoare tv este o prezență activă pe rețelele de socializare și nu ezită să își surprindă fanii cu fotografii de familie. La vârsta de 44 de ani, Simona Gherghe se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată. Aceasta se mândrește cu familia ei superbă și arată spectaculos. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Simona Gherghe, apariții inedite pe Facebook

Simona Gherghe are o carieră impresionantă în televiziune și este extrem de apreciată de publicul autohton, dar și de colegii de breaslă. Frumoasa prezentatoare se remarcă de fiecare dată când apare pe marile ecrane și cucerește prin sinceritate și energia debordantă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Simona Gherghe se declară o soție și o mamă fericită. Vedeta are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață și se mândrește cu cei doi copii ai săi. Prezentatoarea este extrem de activă în mediul online și postează frecvent fotografii de familie.

Mai mult, aceasta le împărtășește fanilor experiențele sale din viața privată, atât cele plăcute, cât și cele mai puțin plăcute. Recent, Simona Gherghe a postat câteva fotografii de familie pe Facebook, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Aceasta are o familie frumoasă și este mai fericită ca oricând alături de soțul ei.

Cu toate că în ultima perioadă vedeta a trecut prin momente grele după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate, frumoasa prezentatoare a reușit să depășească momentele tensionate din plan personal alături de partenerul ei.

De viața de familie se bucură din plin și prezentatoarea Gabriela Cristea. Aceasta are o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de mămică. Vedeta are un trecut controversat, însă își asumă scandalurile în care a fost implicată și nu ține cont de criticile celor din jur.

Și frumoasa prezentatoare de știri Andreea Esca se mândrește cu familia ei frumoasă și se declară o femeie împlinită. Aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public. Vedeta a făcut furori și pe vremea când era însărcinată. Știrista a realizat la acea vreme un pictorial îndrăzneț.

Cum reușește să arate atât de bine frumoasa vedetă la vârsta de 44 de ani

Simona Gherghe se mândrește cu un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Vedeta arată spectaculos și a reușit să slăbească rapid după cele două nașteri. Prezentatoarea a mărturisit care sunt secretele ei de înfrumusețare și cum reușește să se mențină în formă cu o alimentație sănătoasă.

,,Am ținut o dietă care a avut și rezultate. Am slăbit cinci kilograme și mă simt foarte bine. Acum intru în bucătărie și gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puțin câte puțin și sunt la faza în care mă mențin. Mi-am dat seama că se poate și așa… gătind eu. (…)

Fac supă de sparanghel, de broccoli, creveți cu sos de usturoi și ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza călită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. Am observat că, dacă îmi gătesc eu, știu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, știu calitatea uleiului și ce trebuie să folosesc.”, a mărturisit vedeta tv.

Simona Gherghe își surprinde fanii de pe Facebook cu fotografii de familie, spre încântarea admiratorilor vedetei. Aceasta se bucură din plin de celebritate și se mândrește cu familia ei frumoasă.

Adauga un comentariu