Cancan

Simona Gherghe, jignită la emisiunea „Mireasa”. Ce reacție a avut prezentatoarea

Publicat: 06 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe jignită la emisiunea Mireasa. Ce reacție a avut prezentatoarea
Simona Gherghe a fost jignită de o concurentă din casa "Mireasa"

Îndrăgita prezentatoarea, Simona Gherghe, a fost jignită la emisiunea “Mireasa” de către una dintre concurente. Reacția vedetei TV nu a încetat să apară. Izabela a avut o atitudine neașteptată în urma unor sfaturi ale Simonei cu privire la aspectul fizic al concurentei.

Simona Gherghe i-a spus Izabelei că este frumoasă natural și nu are nevoie de lentile de contact, pentru că nu arată bine cu ele.

Simona Gherghe, jignită la emisiunea „Mireasa”

Odată ce s-au încheiat filmările, Izabela a fost foarte deranjată de comentariile prezentatoarei tv și a avut o reacție nepotrivită de față cu colegele sale. Aceasta s-a simțit atât de deranjată încât a jignit-o pe Simona Gherghe făcând referire la înălțimea prezentatoarei.

„M-am obișnuit cu critica ei. Care e problema ta? Ce îți pasă ție dacă am eu lentile. Nici mie nu-mi place că e de jumate de metru.”, a susținut concurenta din casa „Mireasa’.

Participanții la show-ul matrimonial sunt filmați non-stop, iar comentariile nepotrivite făcute de Izabela la adresa Simonei Gherghe nu au fost văzute cu ochi buni de fanii emisiunii.

Vorbele sale au ajuns și la Simona Gherghe care a transmis un mesaj.

Cum a reacționat Simona Gheroghe

Simona Gherghe a spus despre Izabela și comentariile ei nepotrivite că „vorbele și faptele fiecăruia reprezintă cartea sa de vizită”.

„Ieri după-amiază am fost cu cei mici în parc și la un moment dat mă uit pe telefon și m-am speriat era inboxul plin de mesaje. Știu că mi-ați trimis foarte mulți acel fragment de pe Antena Play în care o concurentă m-a jignit, dar vreau să vă spun vouă, în primul rând, celor de acasă, că eu nu sunt aici să educ pe nimeni, nu ăsta e scopul meu și în general nu ăsta e scopul meu și al echipei și că până la urmă știți bine că vorbele și faptele fiecăruia reprezintă cartea sa de vizită.”, a declarat Simona Gherghe în emisiune.

Dana Budeanu, în plin scandal cu Simona Gherghe! Ce au de împărțit cele două

Dana Budeanu și Simona Gherghe par să fi dezgropat securea războiului, după ce prezentatoarea de la Antena 1 i-a dat tag creatoarei de modă într-una dintre postările sale. Iar de aici și până la discuțiile aprinse care au urmat n-a mai fost decât un pas. Imediat, stilista a venit cu o replică dură la adresa blondinei cu privire la o postare care discriminează românii în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID. Aceasta a ținut să-și spună punctul de vedere clar și precis despre vedetele care promovează vaccinul. Mai mult, Dana Budeanu i-a cerut Simonei Gherghe să nu-i mai bage vorbe-n gură și să citească de mai multe ori postările ei înainte.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, a publicat o postare pe rețelele de socializare în care a făcut reclamă unui restaurant. Aceasta preciza că restaurantul oferă 15% reducere pentru persoanele care s-au vaccinare împotriva noului coronavirus. Iar postarea a deranjat-o crunt pe Dana Budeanu, care a comentat pe marginea acestui subiect într-un videoclip postat pe contul său de Instagram.

Marea finală a emisiunii „Mireasa” va avea loc pe 1 august.

Adauga un comentariu