Cancan ultimă oră

Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei

Publicat: 26 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Gherghe probleme în vacanța din Grecia. Ce s-a întâmplat acolo cu unul dintre copiii ei
Simona Gherghe, probleme în vacanța din Grecia

Simona Gherghe a decis să meargă în vacanță alșături de familia sa să se relaxeze. Destinația aleasă de prezentatoare a fost Grecia. Din păcate, unul dintre copii a întâmpinat probleme de sănătate. Iată despre ce e vorba.

Simona Gherghe este una din cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. După după finala „Mireasa”, prezentatoarea a plecat în Grecia alături de familie pentru a se relaxa și să se bucure de soare. Din păcate, acolo, unul dintre copii a avut ceva probleme de sănătate, așa că părinții s-au îngrijorat.

Simona Gherghe nevoită să meargă la doi medici în vacanță

Prezentatoarea TV a fost nevoită să meargă la doi medici și asta pentru că fetița ei, Ana, a avut febră timp îndelungat. După vizita la spital, prezentatoarea a aflat că fetița ei suferă de amigdalită acută.

„E asa de simplu, uneori… Nu e nevoie decât de îmbrățișarea asta. De noi patru, împreună. Cât am tânjit după vacanța asta… Aici suntem cel mai bine. Dar nu e mereu asa ușor. Uite, de-abia ne-am liniștit acum. Ana a avut mai bine de 24 de ore de febră. Suntem în Grecia, am mers la doi medici aici, după teste și consultații, am găsit și cauza: amigdalită acută. Deja e bine, vesela, cum o știm, cu sare-n păr și greu de scos din apă, ca toți copiii. Ne bucuram de cele mai frumoase apusuri și mâine o luăm de la capat. E asa simplu, uneori… #family #holiday #greece #mamadedoi #simonagherghe”.

Fanii și apropiații le-au transmis mesaje

Alături de acest text, Simona Gherghe a publicat pe Instagram și o fotografie în care apare alături de soț și de copiii lor. Sunt zâmbitori cu toții, mai puțin băiețelul, care pare puțin nemulțumumit de ceva.

Fanii vedetei au reacționat imediat cnd au văzut fotografia publicată și au lăsat mai multe mesaje frumoase.

„Multă sănătate și vacanță plăcută”, „Sunteți minunați și simpli”, „Tabloul complet”, au scris câteva persoane.

Adauga un comentariu