Sport

Gimnasta Larisa Iordache, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

Publicat: 28 oct. 2020
Gimnasta Larisa Iordache a fost diagnosticată cu virusul Covid-19
Gimnasta Larisa Iordache

Sportiva Larisa Iordache a transmis miercuri, 28 octombrie 2020, pe platforma de socializare Facebook faptul că a fost confirmată pozitiv la virusul Covid-19. Aceasta a intrat în autoizolare la domiciliu pentru două săptămâni.

Deși testată pozitiv cu noul coronavirus, gimnasta are o atitudine optimistă. Aceasta a transmis faptul că se autoizolează pentru a rămâne sănătoasă și a reveni în parametrii normali. Larisa Iordache a publicat pe pagina de socializare Facebook faptul că simte doar o mică răceală, fără a avea simptome grave.

”Gimnastica m-a învăţat să fiu o persoană … pozitivă! Aşteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde trebuia să concurez pentru prima dată după trei ani! Pregătită, cu ambiţie şi multă determinare alături de antrenorii mei. Eram gata să mă ridic, să lupt pentru visul meu! Aşa voi face şi acum… după un test pozitiv la COVID -19. M-am izolat acasă pentru două săptămâni, pentru a rămâne sănătoasă şi pentru a reveni în parametrii normali, pentru a-mi putea relua pregătirea liniştită. Mă simt bine, am o stare generală fără simptome grave, simt doar o mică răceală pe care o voi trata aşa cum mi-a recomandat medicul”, a afirmat Larisa Iordache în reţeaua de socializare amintită.

Gimnasta speră că va participa la Naționale

În mesajul publicat de sportiva în vârsta de 24 ani, aceasta a ținut să aducă la cunoștința iubitorilor de sport și susținătorilor ei că îi pare foarte rău că le dă această veste tristă. Chiar dacă viața i-a fost dată peste cap cel puțin o perioadă, totul va revine la normal.

”Îmi pare foarte rău pentru această veste… ajunsesem în formă, gata de a arăta tot ce am muncit în aceste ultime luni. Viaţa mi-e un pic dată peste cap. Dar o gimnastă ştie cum să se dea peste cap şi să aterizeze în picioare, nu?! O să am grijă de sănătatea mea, îmi doresc linişte! Ceea ce vă doresc tuturor! PS… Sper să ne vedem la Naţionale!”, a mai scris gimnasta de 24 de ani.

Larisa Iordache, multiplă campioană europeană şi vicecampioană mondială, îşi anunţase revenirea după o pauză de trei ani şi urmează să participe la Campionatele Naţionale care vor avea loc la Ploieşti în perioada 17-19 noiembrie. Larisa a suferit o ruptură de tendon ahilian stâng la Mondialele de gimnastică din 2017, de la Montreal, fiind nevoită se se opereze de trei ori.

Gimnastica m-a învățat să fiu o persoană… pozitivă 😉! Așteptam un test pozitiv la verificarea de la Izvorani unde…

Posted by Larisa Iordache on Wednesday, 28 October 2020

Alți sportivi confirmați cu noul coronavirus în ultima perioadă sunt fotbaliștii Cristiano Rolando, dar și fostul mare golgheter Ronaldihno.

Cristiano Ronaldo a părăsit lotul echipei naţionale după un test pozitiv pentru COVID-19, aşa că nu va înfrunta Suedia. Internaţionalul portughez se simte bine, fără simptome şi se află în izolare. În urma acestui caz pozitiv, jucătorii rămaşi au fost supuşi unor noi teste în această marţi dimineaţă, toţi cu un rezultat negativ şi sunt la dispoziţia lui Fernando Santos pentru antrenamentul din această după-amiază”, a precizat la acel moment federaţia portugheză.

 

Adauga un comentariu