Sport

Simona Halep, criticată după decizia anunțată în urma Turneului Campioanelor! „Să renunțe să fie șefa echipei ei!”

Publicat: 06 nov. 2019

Simona Halep a fost criticată de Mihai Rusu, fostul candidat la alegerile pentru șefia Federației Române de Tenis, după ce a luat decizia de a nu se pregăti în Australia, pentru primele turnee ale sezonului 2020.

„Dacă nu va renunța să fie șefa echipei ei, nu va fi bine. Deja a făcut o greșeală, renunțând să se antreneze în Australia, unde este cald, pentru o pregătire în sală, în România”, a spus Mihai Rusu.

„Cu siguranță nu voi face pregătirea în Australia. Este foarte greu pentru mine să stau acolo atât de mult. Australia nu este o opțiune”, a spus Halep, într-o conferință de presă.

Primele turnee la care participă Simona Halep, în 2020

Campioana de la Wimbledon va bifa primul turneu din 2020 la Adelaide. Aceasta va fi competiția inaugurală în orașul natal al lui Darren Cahill, iar „Simo” nu putea lipsi.

„Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranță”, a declarat Halep, în vara acestui an.

Adelaide International, o competiție combinată ATP și WTA, va înlocui turneul Sydney International, care a fost retras din calendar pentru a se face loc viitoarei Cupe ATP, rezervată echipelor masculine. Aceasta va fi întrecerea premergătoare turneului de Grand Slam de la Australian Open. Câștigarea celui de-al treilea titlu major al carierei reprezintă primul obiectiv al Simonei din 2020.loading...

Adauga un comentariu