Sport

Simona Halep, emoții mai mari la petrecerea de la Wimbledon decât în finala cu Serena Williams! „Nu am dansat, să nu cad”

Publicat: 09 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep emoții mai mari la petrecerea de la Wimbledon decât în finala cu Serena Williams Nu am dansat să nu cad
Simona Halep a avut emoții mai mari la petrecerea de la Wimbledon, decât în finala cu Serena Williams

Tenismena româncă Simona Halep a câștigat, în vara anului trecut, al doilea titlu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, după finala cu Serena Williams, tranșată în mai puțin de o oră, scor 6-2, 6-2

Simona Halep a câștigat, în vara anului trecut, al doilea titlu de Grand Slam din carieră, la Wimbledon, după finala cu Serena Williams, tranșată în mai puțin de o oră, scor 6-2, 6-2.
Dacă adversarul nu a reușit, cel puțin la prima vedere, să îi producă emoții și să îi provoace reale probleme Simonei pe teren, evenimentul organizat după finală, petrecerea jucătorilor, a pus-o pe campioană în dificultate.

Simona Halep, emoții la petrecerea organizată după câștigarea Wimbledon

Simona Halep recunoaște că a avut mari emoții la petrecerea de după Wimbledon, unde a refuzat să danseze cu Novak Djokovic, câștigătorul tabloului de simplu masculin, de teamă să nu cadă.

„A fost specială petrecerea, am avut emoții, pe tocuri, cu trofeul în mână, am avut emoții, trebuie să recunosc. Am fost foarte stresată. Nu, nu am dansat, am întrebat dacă trebuie neapărat să dansez și mi-au spus că depinde de mine, așa că am refuzat, nu am vrut să cad”, a declarat Simona Halep, pentru BBC.

Simona Halep a devenit, după finala câștigată cu Serena Williams la Wimbledon 2019, primul sportiv român care se impune pe tabloul de simplu al Grand Slam-ului de la All England Club.

Traseul Simonei Halep de la Wimbledon

Turul 1: Halep – Sasnovich 6-4, 7-5
Turul 2: Halep – Buzărnescu 6-3, 4-6, 6-2
Turul 3: Halep – Azarenka 6-3, 6-1
Optimi: Halep – Gauff 6-3, 6-3
Sferturi: Halep – Zhang 7-6, 6-1
Semifinale: Halep – Svitolina 6-1, 6-3
Finală: Halep – Williams 6-2, 6-2
A trecut aproape un an de la succesul istoric obținut de Simona Halep la Wimbledon, în fața Serenei Williams, iar marea noastră campioană a acceptat să discute cu britanicii de la BBC despre acel moment.

„Ai învățat să gătești?” Răspunsul dat de Simona Halep

Printre altele, sportiva din Constanța a vorbit și despre perioada de carantină și a dezvăluit că este cea mai lungă pauză pe care a făcut-o în carieră.
Întrebată dacă a învățat să gătească în perioada în care a stat departe de terenul de tenis, Simona Halep a stârnit hohote de râs.

„Am stat două luni! Cea mai lungă pauză din viața mea. Nu există nicio șansă pentru mine să să gătesc. Nicio șansă, trebuie să recunosc, e destul de greu și nu prea înțeleg cum stă treaba, dar am încredere că voi învăța până la urmă.
Am făcut alte lucruri în această perioadă de pauză, am ascultat mai multă muzică, am citit câteva cărți, am stat pe internet mai mult, lucruri normale”, a declarat Simona Halep, pentru BBC.

Simona Halep și Horia Tecău au învins perechea Marius Copil / Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, duminică, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca.
A fost primul meci disputat de campioana noastră, după ridicarea restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus. Simona Halep s-a menținut într-o formă excelentă, lucru care s-a văzut și pe teren, unde a reușit lovituri spectaculoase.
Simona Halep a anunțat că speră ca turneul de la Palermo să fie primul la care participă după pauza forțată, iar organizatorii competiției din Italia recunosc că prezența campioanei de la Wimbledon ar fi o garanție a succesului.
Oliviero Palma, directorul WTA Palermo, recunoaște că a purtat discuții cu apropiați de-ai Simonei Halep în ultima perioadă și că așteaptă prezența sportivei la turneul programat să înceapă pe 3 august, pe zgura din Italia.

Simona Halep, așteptată la Palermo

„Suntem încântați că Simona Halep și-a manifestat interesul pentru a participa la această ediție istorică a turneului de la Palermo. Ușile de aici sunt deschise pentru Simona Halep, la fel și pentru celelalte sportive din top 10 mondial.
Am fost în contact cu managerul Simonei Halep în ultimul timp și am discutat despre posibilitatea ca Simona să participe la turneul de aici. Simona Halep este una dintre cele mai mari jucătoare ale lumii”, a transmis Oliviero Palma, printr-un mesaj postat pe contul de Twitter al WTA Palermo.

Simona Halep a participat la trei turnee în startul sezonului, activitatea sa profesională fiind oprită, inițial, de o accidentare, venită cu puțin timp înaintea suspendării circuitului din cauza pandemiei de coronavirus.

Campioana de la Wimbledon a debutat în noul sezon cu un sfert de finală la Adelaide, unde a cedat la Aryna Sabalenka, turneu urmat de o semifinală la Australian Open, pierdută cu Garbine Muguruza, și finala câștigată, în fața Elenei Rybakina, la Dubai.
WTA Palermo, primul turneu programat în circuitul feminin după pauza forțată, se va disputa, pe zgură, în perioada 3-9 august.

Adauga un comentariu