Sport

Simona Halep: „O să joc Fed Cup, pentru că mereu am jucat din tot sufletul”

Publicat: 17 mart. 2021

Miercuri, 17 martie 2021, Simona Halep a declarat că este bucuroasă şi emoţionată că are şansa să joace în Billie Jean King Cup (Fed Cup) cu echipa României. Ea speră ca într-o bună zi să devină căpitanul echipei. În plus, ea s-a arătat dornică să mai participe şi la ediţia din 2024 a Jocurilor Olimpice.

“Nejucând luna aceasta nimic, am avut timp să mă odihnesc şi vreau să spun că o să joc Fed Cup, pentru că mereu am jucat din tot sufletul. Accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am şansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo şi să câştig nişte puncte pentru România. Mereu a fost o emoţie diferită când am jucat Fed Cup”, a spus Simona Halep la DigiSport.

Simona Halep: „La Fed Cup e cu totul altceva. Îţi doreşti să câştigi pentru ţara ta, pentru echipă”

Îndrăgita jucătoare de tenis a declarat că există mari diferențe între jocul de la Grand Slam și cel de la Fed Cup, în sensul că emoțiile sunt trăite diferit. De asemenea, ea și-a exprimat dorința de a fi căpitan de echipă la Fed Cup într-o bună zi.

„E diferit, foarte diferit. Şi Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoţii, dar la Fed Cup e cu totul altceva. Îţi doreşti să câştigi pentru ţara ta, pentru echipă. Sper într-o zi să fiu căpitan la Fed Cup. Visul meu e să câştigăm Fed Cup şi cred că este posibil, avem o echipă puternică. Mi-ar plăcea să am şi trofeul de Fed Cup. Aş pune în faţa unui al treilea trofeu de grand slam pe cel de Fed Cup. Mi-aş dori să fiu căpitan şi după, şi poate şi în timpul carierei”, a mai spus Simona Halep.

Tenismena spune că plănuiețte să joace şi la Olimpiada din 2024.

„Este un sentiment plăcut şi o onoare. Lupt să fac rezultate cât mai bune în continuare ca să am şansa să port drapelul la Olimpiadă. Planul meu e să joc şi la Olimpiada din 2024. Eu sper să fiu fizic foarte bine şi să am încă o şansă să câştig pentru ţară ceva”, a mai spus Halep.

Simona Halep revine în circuitul WTA: „Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren”

Simona Halep, numărul 3 mondial, a confirmat, luni, că va participa la turneul de la Miami, programat în 23 martie și 4 aprilie.

„Mă duc la Miami. O să plec săptămâna viitoare. Îmi doresc tare mult să pot face câteva meciuri bune, pentru că am nevoie de meciuri oficiale. Am avut acum din nou o lună de pauză. Vreau să joc bine, vreau să fiu atentă pe ce am de făcut pe teren”, a spus Simona pentru Digi Sport.

„La US Open nu m-am dus, am renunțat din teamă. Recunosc! Acum am și făcut virusul, am și vaccinul, așa că totuși sunt un pic mai safe decât în august când s-a jucat US Open”, a mai adăugat Simona Halep.

Simona Halep se menţine pe locul 3, cu 7.255 de puncte, în clasamentul WTA dat publicităţii luni. Lider este în continuare australianca Ashleigh Barty, cu 9.186 de puncte.

Comentarii
Adauga un comentariu