Sport

Simona Halep poate câștiga al doilea titlu la Roland Garros în fața suporterilor! „Disputăm turneul responsabil”

Publicat: 30 mai 2020
Simona Halep poate câștiga al doilea titlu la Roland Garros, competiție amânată pentru perioada 27 septembrie - 4 octombrie.
Simona Halep va participa la ediția din acest an a Roland Garros, amânată pentru perioada 27 septembrie - 4 octombrie

Simona Halep poate câștiga al doilea titlu la Roland Garros, competiție amânată pentru perioada 27 septembrie – 4 octombrie.

Circuitul profesionist de tenis este suspendat până la începutul lunii august, dar măsurile de relaxare a restricțiilor luate în multe dintre țările europene în ultimele săptămâni oferă un precedent favorabil și sportului. Simona Halep poate câștiga al doilea titlu la Roland Garros, competiție amânată pentru perioada 27 septembrie – 4 octombrie.
Jean-Francois Vilotte, directorul general al Federației Franceze de Tenis, a declarat că planul pentru ediția din acest an a Roland Garros, amânată pentru perioada 27 septembrie – 4 octombrie, este disputarea cu spectatori în tribune, prin respectarea măsurilor de distanțare socială. Este o veste foarte bună pentru Simona Halep.
Oficialul forului francez oferă ca principal argument relaxare restricțiilor în alte sectoare sociale, precum permiterea redeschiderii teraselor.

Roland Garros se poate disputa cu spectatori în tribune

„Luăm în considerare toate opțiunile posibile. Este evident că nu vrem ca meciurile să se joace cu porțile închise. Vrem să permitem accesul fanilor în tribune, cu respectarea măsurilor de distanțare socială. Îmi este greu să înțeleg cum putem redeschide terasele și magazinele, dar noi nu putem să disputăm turneul într-un mod responsabil.
Este clar că trebuie să ținem cont de situația medicală actuală și de măsurile de protecție care trebuie luate, în special în cazul unui turneu precum Roland Garros, care ar reuni în complex un număr mare de oameni”, a declarat Jean-Francois Vilotte, conform Tennisworldusa.

Conform ultimelor decizii luate de WTA și ATP, întreg circuitul profesionist de tenis este suspendat până la începutul lunii august, când dacă situația o va permite, va debuta sezonul american de hard, acolo unde Simona Halep a avut rezultate foarte bune tot timpul.

Adauga un comentariu