Sport

Simona Halep se destăinuie: „O să spun adevărul, întodeauna mi-a fost frică de ea!”

Publicat: 19 mai 2020

Simona Halep (28 de ani), locul 2 WTA, abia așteaptă să se reia tenisul, astfel că a găsit de cuviință că este un moment prielnic pentru a se destăinui și a spune un adevăr pe care nu l-a mai pronunțat până acum.
Campioana noastră a recunoscut că singura jucătoare din circuitul profesionist de care s-a temut mereu a fost Serena Williams.

„O să spun adevărul, întotdeauna mi-a fost frică de ea. Și sincer, n-am crezut c-o pot învinge pe iarbă, pentru mine acest lucru era imposibil”, a recunoscut Simona la Eurosport.

Fosta mare campioană belgiană Justin Henin a recunoscut și ea că s-a temut de Serena.

„Înțeleg ceea ce spune. În zilele mele, era chiar mai rău, deoarece erau două Williams. Era și Venus! (râde – n. red.)”, a a spus și belgianca.

Simona Halep, reacție de mare campioană, după cea mai mare victorie obținută în fața Serenei Williams

Simona Halep a avut o reacție de mare campioană, după ce a bătut-o fără drept de apel pe Serena Williams, în finala de la Wimbledon, din vara lui 2019, scor 6-2, 6-2.
„Este o inspirație pentru mine și rămâne una pentru mine și pentru mai multe jucătoare. Înseamnă foarte mult pentru mine și pentru familia mea. Poate inspira foarte mulți copilași acest rezultat.
Acum trebuie să mă bucur după ce s-a întâmplat aici. Este cea mai bună zi din viața mea, dar nu aș uita finala câștigată la Roland Garros. Aici ești în fața unor oameni deosebiți, e aici și familia regală”, a spus Simona, după meci.

Adauga un comentariu