Prima pagină » Radio » Actualitate » Simona Halep se căsătorește din nou, susține Carmen Harra. Cine ar fi alesul

Simona Halep se căsătorește din nou, susține Carmen Harra. Cine ar fi alesul

11 oct. 2023, 14:47,
BZI.ro, în Radio

Clarvăzătoarea Carmen Harra susține că Simona Halep se căsătorește din nou și nu doar atât, ci va avea și doi copii. Tenismena a mai avut un mariaj, cu Toni Iuruc, care s-a încheiat după aproape un an de căsnicie. În ceea ce îl privește pe viitorul partener al Simonei Halep, acesta este tot sportiv și de o vârstă apropiată cu ea.

Simona Halep se află într-una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Acuzată de dopaj și suspendată din tenis pe o perioadă de patru ani, pentru sportiva în vârstă de 32 de ani, viața i s-a schimbat radical. Și totuși, într-un viitor care nu este deloc îndepărtat, în viața Simonei Halep va ieși din nou soarele.

Simona Halep se căsătorește din nou

Simona se va căsători pentru a doua oară, iar bărbatul cu care va face acest pas este tot un sportiv, mai tânăr, susține Carmen Harra. Celebra clarvăzătoare din România susține că în maximum trei ani, sportiva își va reface viața, după mariajul încheiat în 2022. De data aceasta alesul va fi tot un sportiv, mai tânăr, care îi va fi un mare sprijin în viață.

În „viziunea” clarvăzătoarei, Halep ar urma să aibă în scurt timp un partener de viață care activează tot în lumea sportului. Nu este însă sigură dacă este din România sau de pe alte meleaguri. Noul partener este tânăr, apropiat de vârstă cu fostul lider al clasamentului, mai spune Carmen Harra.

Despre noul partener al Simonei Halep, care i-ar deveni soț într-un timp relativ scurt, clarvăzătoarea susține că acest bărbat pe care ea ar urma să îl întâlnească, într-un orizont temporal de până la maxim trei ani, ar urma să îi fie un sprijin masiv din toate punctele de vedere”.

„Ea se va recăsători și o să aibă și doi copii, împotriva a toate lucrurilor care ar contrazice acest lucru. Iată cât de interesant. În viziunea mea, o văd undeva în viitorul ei și o mămică fericită și un om care o să aibă o viață de familie”, a precizat Carmen Harra.

Viitoul partener va fi un sprijin de nădejde pentru Simona Halep

Carmen Harra a mai susținut că Toni Iuruc era ceva de tranziție, nu era ce trebuie. Cu siguranță, nici Simona nu a fost convinsă că el era alesul.

„Cred că s-a lăsat influențată, ea e ușor de manipulat emoțional din cauza excesului de sensibilitate. Dar găsește un om care este foarte puternic, tot în filiera ei, îl cunoaște. Nu știu de ce am senzația că e din altă parte a lumii, nu sunt sigură neapărat că el trăiește în România, însă nu are nicio importanță.

Este un om care îi reclădește încrederea în sine, care e suportul ei moral și îi schimbă destinul în bine. O văd într-o relație cu cineva care este în jurul vârstei ei, care nu are copii și este un om tânăr, deci altcineva mai tânăr va apărea în viața ei, nu m-ar mira dacă undeva în anul viitor sau în trei ani de acum”, a mai spus Carmen Harra la emisiunea „Online story”, de pe canalul de YouTube „WOWnews”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *