Cancan ultimă oră

Simona Halep și Toni Iuruc, petrecere într-un local de lux, la Constanța! ,,Va fi cea mai tare cununie civilă. Va veni toată lumea bună”

Publicat: 05 sept. 2021
Petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, imediat după cununia civilă

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători civil pe 15 septembrie, la Constanța. Se anunță a fi cel mai mare eveniment monden al anului. Toată lumea bună va participa la petrecerea care va avea loc într-unul dintre cele mai selecte localuri din Constanța.

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit toate detaliile. Petrecerea va fi găzduită de clubul Fratelli, imediat după cununia civilă.

“Sunt convins că în data de 15 septembrie multe lume din oraș va dori să o vada pe Simona la Starea Civilă, apoi va fi petrecere mare la Fratelli. Va veni toată lumea bună a Constanței și nu numai”, a dezvăluit un apropiat al familiei Halep.

Până atunci, angajații localului se asigură ca totul să fie perfect pentru marele eveniment. “De departe va fi cea mai tare cununie civilă organizată până acum în Constanța. Veți vedea”.

De precizat că nunta va avea loc în București.

Simona Halep, cununie civilă la Constanța. “Vor veni doar rudele și familia”

În urmă cu doar câteva zile, Stere Halep, tatăl Simonei, a oferit câteva detalii despre evenimentul din data de 15 septembrie.

“Este cununia civilă, se întocmesc actele. Ăsta este evenimentul. Vor veni doar rudele și familia, dar noi suntem un neam mare, încă nu i-am numărat pe toți. Nu am emoții, pentru că deja se știe, deci sunt niște formalități. Emoțiile au trecut”, a declarat Stere Halep.

Cine este Toni Iuruc, ”alesul” Simonei

Toni Iuruc a pornit devreme pe ”drumul afacerilor”, de aceea a ajuns să facă o avere consistentă până la această vârstă.

Este un milionar machedon, un tip inteligent – așa cum îl descriu apropiații -, care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008.

De altfel, firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii.

 

Adauga un comentariu