Cancan

Simona Hapciuc, acuzații dure la adresa lui Culiță Sterp! „E parșiv și răutăcios! Mă făcea…”

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Hapciuc acuzații dure la adresa lui Culiță Sterp E parșiv și răutăcios Mă făcea...
Simona Hapciuc l-a făcut cu ou și oțet pe Culiță Sterp, despre care are o părere foarte proastă

Simona Hapciuc a fost eliminată de la Survivor România, iar acum a lansat mai mult acuzații la adresa fostului coechipier Culiță Sterp. Faimoasa a dezvăluit cât de tensionate sunt relațiile în echipa din care a făcut parte. Mai mult, ea a mărturisit că problemele Faimoșilor nu au început din cauza lui Zanni. Cei care au alimentat certurile și tensiunile ar fi de fapt Sebastian Chitoșcă și Culiță Sterp…

Simona Hapciuc a părăsit Survivor România 2021, după ce a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor. Faimoasa a revenit în țară, unde a avut parte de o revedere emoționantă cu fiul ei, Dimitrie. Invitată la emisiunea „Ștafeta mixtă”, actrița a vorbit în exclusivitatea despre relațiile tensionate din echipa Faimoșilor.

Simona Hapciuc a mărturisit că problemele din echipa Faimoșilor nu au început din cauza lui Zanni, despre care blondina are o părere foarte bună.

„Eu l-am iubit și il iubesc pe Zanni foarte mult, m-am regăsit în povestea lui de viață. Este un copil foarte bun și un suflet bun. Mă gândeam la Dimitrie, copilul meu, și mă gândeam că el nu are tată, dar mă are pe mine și mă gândeam că nu aș vrea ca Dimi să ajunga ca Zanni sau ca alți copii. Nu sunt supărată pe Zanni, nu pot fi supărată pe el”, a declarat Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc, acuzații la adresa lui Culiță Sterp

Antrenoarea de fitness a mărturisit că tensiunile din echipă au început de la venirea lui Sebastian Chitoșcă în Republica Dominicană. Simona Hapciuc susține că Sebastian și Culiță Sterp sunt cei care au alimentat certurile și tensiunile în competiție.

„Problemele au început când au fost aduși Sebi și Ana în concurs, iar eu m-am certat cu Sebi foarte tare. La început am dormit pe aceeași pătură, dar apoi a fost discuția cu Moro și Elena Marin, iar Sebi nu este omul care să accepte criticile. Iar eu fiind atât de vocală, eram mereu ca un ghimpe în coasta lui. După câteva zile și-a luat și pătura de lângă mine. De la Sebi și de la Culita s-au rupt lucrurile, nu de la Zanni”, a adăugat Simona Hapciuc.

Simona și-a exprimat fără niciun fel de reținere părerea despre Culiță Sterp. Ea susține că a fost jignită de colegul ei pentru motivul că este o mamă singură. Mai mult decât atât, Faimoasa susține că a comparat-o cu actuala iubită a artistului, Daniela Iliescu.

„Culiță are un caracter parșiv…”

Simona Hapciuc a povestit cu sinceritate ceea ce crede despre Culiță Sterp. Aceasta crede că artistul se comportă așa deoarece provine dintr-o familie înstărită, nu a avut niciodată lipsuri și astfel simte nevoia să facă discriminări…

„Culiță are același caracter ca Sebi, este foarte parșiv și foarte răutăcios. Simte nevoia să discrediteze pe cei din jur și să fie superior, chestie pe care eu nu o accept. Am avut niște discuții cu el pentru că el mă făcea proastă și îmi scotea ochii cu faptul că am ales să îl fac pe Dimitrie la puțin timp în relația cu Dimi. Avea chestia asta, că femeia trebuia să stea acasă. «Ai făcut tu ceva de te-a lăsat bărbatul ăla! Uite la Daniela mea, daca eu nu îi fac nimic, ea stă acasă cuminte și mă așteaptă», a povestit Simona Hapciuc.

Despre Jador are o părere foarte bună

Simona Hapciuc a mărturisit că are o părere mult mai bună depre Jador, pe care l-a caracterizat drept un om foarte sufletist. Faimoasa a observat că Jador face tot posibilul să nu îl supere pe colegul și prietenul său Culiță.

„Jador nu va face niciodată nimic ca să îl supere pe Culiță. Jador are o dependență de Culiță incredibilă. Orice i-ar zice, orice i-ar face Culiță, oricât l-ar jigni sau l-ar da deoparte, Jador se întoarce la el ca un cățelus dând din coadă. Îmi pare rău pentru mama lui și pentru familia lui, dar Culiță e singurul om pe care l-am cunoscut și l-am văzut foarte rau. Jador, oricât m-ar fi supărat pe mine, este atât de sufletist și atât de bun, e cel mai sufletist om pe care l-am cunoscut. Și îmi pare rău de el, pentru că este folosit de Culiță”, a mai mărturisit Simona Hapciuc, continuând seria de acuzații la adresa lui Culiță Sterp.

Adauga un comentariu