Sport

Singura notă de 10 a tenisului în sezonul 2019. De cine au fost întrecute Halep și Andreescu

Publicat: 06 dec. 2019

Tenismena Simona Halep a primit nota 9, după sezonul 2019. Italienii au oferit doar o notă de 10, pe care i-au acordat liderului WTA, Ashleigh Barty. Totodată și Bianca Andreescu a fost notată de ziariștii din Peninsulă, primind nota 9/10.

„A câștigat doar un ţâţul în acest sezon, dar este cel care îi va aduce glorie eternă. Simona Halep, într-un an de tranziție, după hernia de disc avută și fără Darren Cahill, a reușit nu doar să rămână fără probleme în top 1-10 mondial, dar a reușit să își revină în a doua săptămână de la Wimbledon și să o învingă pe Serena Williams, după o finală fără istoric.

A părut că acesta a fost primul sezon al ei ca jucătoare matură, sigură pe ea și chiar mai periculoasă. După șase ani consecutivi în top 10 joacă fără presiune și demonstrează, încă o dată, că este cea mai constantă jucătoare dintre toate sportivele din circuit”, au scris cei de la OK Tennis.

Bianca Andreescu, jucătoarea din Canada de origine română, a primit 9/10, iar jurnaliștii italieni au notat: „nu a ajuns la nota 10 din cauza unei subtilități. Merită, dar au fost momente când a demonstrat că este naivă, lucru care a costat-o mult”.

Naomi Osaka, o altă tenismenă a primit 9, în timp ce Karolina Pliskova și Belinda Bencic au primit 8,5. De asemenea, Petra Kvitova a fost notată cu 8, Elina Svitolina 7,5, Kiki Bertens 7/8, iar Serena Williams nota 7.loading...

Adauga un comentariu