Local

Sinucigașul de serviciu al Iașului a comis-o din nou în toiul nopții! A sunat la 112 și a spus că se omoară pe loc: „La Vaslui s-a îmbătat și a spus că este polițist. A fost circ mare” – EXCLUSIV

Publicat: 07 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sinucigașul de serviciu al Iașului a comis-o din nou în toiul nopții A sunat la 112 și a spus că se omoară pe loc La Vaslui s-a îmbătat și a spus că este polițist. A fost circ mare - EXCLUSIV
Un bărbat din Iași a pus pe jar autoritățile după ce a sunat la 112 și a spus că se sinucide

Un bărbat din comuna Dobrovăț pune pe jar autoritățile din Iași ori de câte ori se îmbată. Duminică, mai multe echipaje de poliție și pompieri l-au căutat după ce a sunat la 112 și a spus că se omoară. Acesta ar putea fi numit „sinucigașul de serviciu”

Ion Teslărașu este „sinucigașul de serviciu”. Bărbatul are 49 de ani și este din comuna ieșeană Dobrovăț. Când consumă alcool mai mult decât este cazul amenință cu sinuciderea. Asta s-a întâmplat și duminică seară, când a sunat la 112 și le-a spus operatorilor că merge să-și pună capăt zilelor. La Dobrovăț s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și pompieri pentru a-l salva pe bărbat.

„La data de 05 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, de către un bărbat cu privire la faptul că ar vrea să se sinucidă. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul acestuia din comuna Dobrovăț, iar în urma verificărilor efectuate persoana a fost identificată în apropierea locuinței, fiind sub influența alcoolului și, ulterior, fiind transportată la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Verificările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a transmis Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Sinucigașul de serviciu al Iașului a fost internat la „Socola”

Primarul comunei Dobrovăț spune că Ion Teslărașu a pus pe jar autoritățile în nenumărate rânduri. Mai mult decât atât, Teslărașu s-ar fi dat și polițist în trecut.

„Nu este pentru prima dată când face asta. A fost sancționat de polițiști de mai multe ori, dar nu se liniștește. Acum au venit șase mașini de poliție, de pompieri… Păcat că pune pe drum autoritățile degeaba. Acum vreo doi ani a mers la Vaslui, s-a îmbătat, iar când a fost luat de poliție a spus că este polițist la Iași. A fost circ”, a declarat Cătălin Martinuș, primarul comunei Dobrovăț.

Ion Teslărașu nu a avut exemple prea bune în familie. A rămas fără părinți după ce tatăl lui a ucis-o pe cea care l-a născut.

„El se trage dintr-o familie cu probleme. Tatăl lui este la închisoare pentru că a omorât-o pe mama lui… El când bea face numai prostii. A stricat tot prin casă. Acum, când au venit polițiștii să-l caute, el a plecat din casă, iar mai apoi a revenit și s-a ascuns. Nu se liniștește”, a mai precizat Cătălin Martinuș.

Individul a fost dus de polițiști la „Socola”, unde a rămas internat. Este posibil ca acesta să aibă ceva probleme medicale. Cert este că sinucigașul de serviciu al Iașului a pus pe jar autoritățile din nou.

Adauga un comentariu