Sport

Situația dezastruoasă în care a ajuns Raul Rusescu după ce a plecat de la Steaua. Ce se întâmplă acum cu fostul atacant al lui FC Sevilla

Publicat: 07 nov. 2019

Plecat în vară de la FCSB, Raul Rusescu a ajuns să se bată la retrogradare în liga secundă a Turciei, la Giresunspor, unde-l are coleg pe Cristi Tănase. Fostul golgheter al Ligii 1 s-a despărțit în vară de FCSB, după un sezon în care a prins puține minute. A revenit în Turcia, însă în liga secundă, unde a semnat cu Giresunspor. Rusescu se aștepta la începutul sezonului să se bată pentru primele locuri, dar situația este alta.

După primele 10 etape, Giresunspor ocupă doar locul 15, din 18 echipe, la doar un punct distanță de prima poziție care retrogradează. A strâns până acum doar 9 puncte, cu 11 mai puține decât liderul Hatayspor.

Raul Rusescu a avut până acum 9 apariții și, deși este atacant, a marcat un singur gol. Tot un gol a marcat și Cristi Tănase, dar în 7 meciuri.
Cota lui Raul Rusescu se duce în continuare în jos și transfermarkt.com îl evaluează acum la 400.000 de euro. Apogeul din acest punct de vedere l-a atins în vara lui 2013, când era cotat la 4,6 milioane de euro, la capătul unui sezon excelent, în care a ieșit golgheter și a prins un transfer la FC Sevillaloading...

Adauga un comentariu