Local

Situația disperată într-un cartier de lux de la marginea Iașului! Zeci de vile au rămas fără curent electric de dimineță! Oamenii îngheață de frig, iar la E.On răspunde un robot!

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situația disperată într-un cartier de lux de la marginea Iașului Zeci de vile au rămas fără curent electric de dimineță Oamenii îngheață de frig iar la E.On răspunde un robot
Imagine sugestiva pana de curent

Sute de persoane care locuiesc într-un cartier de la maginea municipiului Iași, mai exact în zona Pietrăriei sunt disperate din cauză ca nu au curent electric de dimineață de la ora 8.00. Unii dintre ei susțin că au aflat că fi vorba despre o intervenție la rețeaua electrică, dar nu au fost anunțați cu privire la momentul în care furnizarea elergiei electrice va fi reluată. Sunt afectate aproximativ 50 de case situate în zona străzii Camil Petrescu, din cartierul Pietrăriei.

„Suntem într-o situație disperată. Înghețăm cu toții în case. Am sunat de mai multe ori la E.On si răspunde un robot care spune că sunt lucrări programate in zonă. Nici măcar nu ai cu cine să te certi. Nu ai cui să te plangi. Sunt copii care nu au putut face scoală online. Sunt oameni care muncesc de acasă si au inghetat. Nu stiu daca la noapte vom sta cu totii in frig. Nu se mai poate. Ne-a ajuns cutitul la os. Vorbim cu totii pe wattup si ne plangem unii la altii. Este o comunitate destul de mare afectata”, a precizat Dumitriu Ailoaiei, unul dintre locuitorii din zona respectiva.

Adauga un comentariu