Local

Situație alarmantă! Curtea Spitalului de Boli Infecțioase ,,Sf. Parascheva” Iași este asaltată și ocupată în totalitate de ambulanțe

Publicat: 10 oct. 2021
Curtea Spitalului de Boli Infecțioase ,,Sf. Parascheva'' Iași

Curtea Spitalului de Boli Infecțioase ,,Sf. Parascheva” Iași este asaltată și ocupată în totalitate de ambulanțe. Situația devine una din ce în ce mai grea.

Aşa cum am mai spus: suntem în cel mai sumbru scenariu pe care ni l-am imaginat. Curtea Spitalului Clinic de Boli Infecţioase” Sf. Parascheva” Iaşi este asaltată şi ocupată în totalitate de ambulanțe cu pacienţi suspecţi sau pozitivi care urmează să fie consultaţi de către medicii specialişti. Marea majoritate vor necesita internare, în schimb, locuri disponibile nu mai sunt. Vom iniţia tratamentul, îngrijirea şi monitorizarea pacienţii în interiorul ambulantelor. Pacienţii sunt în proporţie de peste 99% nevaccinaţi, de aceea am susţinut şi îmi menţin sfatul medical: singura armă împotriva pandemiei este vaccinarea, iar în momentul de fata lock down-ul este necesar imperios! Putem să operaţionalizam toate spitalele existente, toate paturile ATI; dacă nu ne vaccinăm şi nu impunem măsuri restrictive, legale şi corect epidemiologic, sistemul medical va ceda!, a declarat dr. Florin Roșu

Comentarii
 • Solutia e sa se tina un nou congres pnl cu 5 mii de participanti,de data asta in Iasi.Ia luati si o lozinca sa nu spuneti ca sunt baiat rau…Cand Iohannis apare/Covidutul dispare.Uraaa..Uraaa..

 • Mai mincinosilor…

  Parcarea spitalului este goala mai mereu…nici vorba de coada de ambulante .

  In general masini parcate neregulamentar prin zona.

  In martie 2020 radeau medicii vostri infectionisti de covid…ziceau ca e o simplu gripa si acum daca e ordin de sus …vai vine apocalipsa.

  Spagarilor si porcilor!

  Eroi sunt cei care va platesc salariile si sporurile nesimtite, nu voi !

  Dati spaga in facultate ca sa treceti examenele si apoi luati spaga!

  Iesenii sa mearga zilnic sa vada parcarea spitalului daca e goala sau plina si apoi sa isi faca o idee !

 • Anonim lasa propaganda…si ti-o zice unul vaccinat.

  Gunoaiele astea de doctori spagari ar trebui judecati in niciun caz ridicati in slavi!

  Tu ori lucrezi in sistemul sanitar si iti plac bonusurile de covid si „puterea” din ultima perioada ori esti ipohondru cronic.

  Cand ai sa platesti in privat lunar peste 5000 de lei, doar cas-ul atunci ai dreptul sa emiti o parere.

  Pana atunci mars la munca si nu te mai vaita ca iti cade drobul de covid in cap.

  La mare in august 2021 era om langa om si nu era nicio coada la ati…acum brusc au aparut cazurile si spitalele sunt pline.

  Ii urez doctorului daca tot e asa altruist si doreste binele semenilor sa isi doneze bonusul din pandemie pentru achizitia de paturi ati.

  Normal ca cresc acum cazurile daca se testeaza gratuit in farmacii.

  De ce nu erau gratuite testele acum 2 luni?

  In aprilie 2020 de ce nu erau gratuite si costau 3-500 lei?

Adauga un comentariu