National

Situaţie bizară la o înmormântare. Preotul a oprit slujba imediat şi a chemat poliţia

Publicat: 23 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Situaţie bizară la o înmormântare. Preotul a oprit slujba imediat şi a chemat poliţia
Situaţie bizară la o înmormântare, unde un preot a văzut un lucru surprinzător la gâtul femeii ce urma să fie îngropate

Situaţie bizară la o înmormântare, unde un preot a văzut un lucru surprinzător la gâtul femeii ce urma să fie îngropate. Imediat acesta a sunat la poliţie pentru a veni la faţa locului. Femeia în cauza avea o năframă legată în jurul gâtului.

Ulterior slujba de înmormântare a fost oprită.

Situaţie bizară la o înmormântare

O femeie din comună Pietroșani, județul Argeș, s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani. Preotul ce oficia slujba de înmormântare a acesteia a observat un detaliu surprinzător la gâtul femeii. Mai exact aceasta avea o năframă legată în jurul gâtului.

După ce s-a uitat mai atent, preotul a observat faptul că femeia avea şi câteva leziuni. Ulterior, înmormântarea din comună Pietroșani a fost oprită. Pentru că acest lucru i s-a părut destul de ciudat, preotul a decis să sesizeze oamenii legii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției rurare Domnești. Cadavrul femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Argeș, unde s-a stabilit că, de fapt, bătrâna s-a spânzurat.
Vestea a venit ca un şoc pentru apropiaţi şi pentru cei care au cunoscut-o. Nimeni nu s-a gândit nicio secundă ca femeia ar putea recurge la un asemenea gest extrem.

„Dacă s-a ajuns ca familia să mintă și preoții, pentru o înmormântare creștină, este foarte grav. Au arătat adevărata lipsă de credință în fața lui Dumnezeu”, a povestit o sursă apropiată familiei. „Dacă nu cumva a fost strânsă de gât, într-un moment de furie”, a mai adăugat o altă sursă apropiată.

Rudele au spus doctorului de familie ca femeia a murit pentru că era bolnavă

Situaţie bizară la o înmormântare din comună Pietroșani, judeţul Argeş, unde în timpul slujbei preotul a observat o năframă legată în jurul gâtului persoanei decedate.

Potrivit unor surse membrii familiei au ascuns acest lucru. Rudele femeii decedate au mers la doctorul de familie și au susținut că femeia a decedat pentru că era bolnavă. Pentru că o știa pe bătrână cu probleme de sănătate, doctorul a eliberat certificatul medical constatator al decesului.

Părintele Liviu Crauciuc din Iaşi s-a sinucis

În urmă cu aproximativ zece zile, comunitatea bisericească din Iaşi a fost cutremurată de vestea că preotul Liviu Crauciuc de la Coarnele Caprei a fost găsit spânzurat.

Crauciuc Cabur Imanuel Liviu, preotul paroh din Coarnele Caprei, s-a sinucis. Nimeni nu înțelege cum a ajuns preotul să facă asta, însă există câteva scenarii.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă se pare că nu există nicio urmă care să arate că ar putea fi vorba despre o mână criminală. Enoriașii au spus că nu știu ce s-a întâmplat în familia preotului, însă toți vorbeau de ceva neînțelegeri între acesta și soția lui. Aceste neînțelegeri chiar au existat. Există mai multe plângeri și procese deschise în familia Crauciuc. Cel mai recent proces este cel de divorț, deschis de soția preotului, în urmă cu câteva luni.

Adauga un comentariu