Local

Slujba de Înviere de la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi. Sute de credincioşi asistă la Liturghie – FOTO/LIVE VIDEO

Publicat: 01 mai 2021
Slujba de Inviere la Manastirea Vladiceni
Slujba de Inviere la Manastirea Vladiceni

Câteva sute de persoane se află la Mănăstirea Vlădiceni din Iaşi pentru a asista la Liturghia săvârşită de preoţi în noaptea de Învierea Domnului. Credincioşii vor lua Sfânta Lumină pentru a o duce acasă de la fețele bisericeşti, dar şi pentru a sfinţi bucatele de Paşte.

Liturghia de Înviere din acest an se desfăşoară în condiţii speciale din cauza măsurilor impuse de pandemia de COVID -19. Învierea Domnului este considerată poate cea mai importantă sărbătoare a creştinătăţii, sărbătoare respectată cu sfinţenie de toţi credincioşii. La slujba de la Mănăstirea Vlădiceni sunt aşteptaţi credincioşi din toate judeţele, lăcaşul de cult fiind unul din cele mai cunoscute din întreaga ţară.

Comentarii
  • Aici prostește lumea unu Calistrat ajuns multi milionar în euro. Te pune să citești acatiste la greu în speranța că va fi bine. Draci laci. Soția mea îl privea ca pe icoană și tot n a scăpat de cancer. Putrezește.

  • popii sunt scutiti de a purta masca in multime si in interior dar eu daca sunt la munca si e gol magazinul si intra un pulica din asta de la politie iau amenda…
    Plus o gramada de oameni in interior fara masca, legea e pentru prosti sa inteleg

Adauga un comentariu