Cancan ultimă oră

Soacra Gabrielei Cristea a dat din casă. Adevărul despre relația cu prezentatoarea TV

Publicat: 24 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soacra Gabrielei Cristea a dat din casă. Adevărul despre relația cu prezentatoarea TV
Mama lui Tavi Clonda a dezvăluit public cum se înțelege atât cu fiul ei, cât și cu nora sa

Soacra Gabrielei Cristea a spus adevărul despre relația cu prezentatoarea de la Antena Stars. Mama lui Tavi Clonda a dezvăluit public cum se înțelege atât cu fiul ei, cât și cu nora sa. Femeia a avut doar cuvinte de laudă la adresa gazdei emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii’, susținând că o consideră ca fiind copilul ei. Iată ce altceva a mai spus!

Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, formează un cuplu solid, apreciat de mii de admiratori din toată țara și nu numai. S-au cunoscut în cadrul unei emisiuni matrimoniale, dar nu în calitate de concurenți. La acea vreme, ea era gazda show-ului, iar el solistul trupei care cânta și îi încânta pe telespectatori cu vocea lui.

Soacra Gabrielei Cristea, adevărul despre relația cu prezentatoarea

De curând, soacra Gabrielei Cristea a „dat din casă” și a dezvăluit câteva detalii inedite legate de relația lor. Mai exact, mama lui Tavi Clonda a spus public cum se înțelege cu prezentatoarea de la Antena Stars, gazda emisiunii „Mireasa – Capriciile iubirii’. Aceasta a avut doar cuvinte de laudă la adresa vedetei, dovadă că lucrurile stau foarte bine între ele.

Mama lui Tavi Clonda s-a declarat recunoscătoare să aibă o noră ca Gabriela Cristea. Aceasta a povestit că relația dintre prezentatoare și fiul ei e una aparte, plină de iubire. Astfel, nu poate decât să se bucure că artistul e atât de fericit și împlinit în familia lui. În plus, soacra vedetei a susținut că nu face diferența între Gabriela și Tavi, ea fiind ca o fiică pentru ea.

„Dacă încep să spun, eu pot să merg până la infinit cât de mult îl iubesc. Sunt mândră de el de mic. A fost un copil foarte bun și este. Întotdeauna m-am mândrit de el. A fost un copil cuminte. În liceu cântam amândoi, el la chitară, eu cu vocea. Pentru mine sunt ca și copiii mei (n.r.: Tavi și Gabriela). Sunt în sufletul meu tot timpul. Eu seara mă culc cu ei în gând, mă rog pentru ei.

Sunt o împlinire a sufletului meu. Am doi copii minunați. Nu poți să exprimi în cuvinte ce ai în suflet”, a explicat soacra Gabrielei Cristea, conform Fanatik.ro.

Tavi Clonda: „Mai sunt gelos, recunosc”

Gabriela Cristea e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. De asemenea, ea se clasează și în topul celor mai frumoase femei din țară. Așadar, nu e de mirare că admiratorii o „asaltează” cu diferite complimente. Soțul ei, Tavi Clonda, nu e neagă faptul că e gelos, însă a explicat că are o limită. Recent, el a dezvăluit că acest lucru e reciproc, deoarece, atunci când pleacă la concerte, și soția lui e încercată de același sentiment.

„Este vorba de încredere și de respect. Mai sunt gelos, recunosc pentru că acum stau foarte mult pe acasă, având puține concerte. Când se întoarce treaba și o să am concerte, o să fie ea și tot așa.

Sunt gelos, dar într-o limită a bunului-simț. Este normală gelozia, dacă iubești pe cineva, nu poți să rămâi indiferent, dar nu trebuie să existe paranoia. Așa a fost de la început, am știut ce mă așteaptă”, a mărturisit Tavi Clonda, recent, pentru Ego.

Adauga un comentariu