Sport

ȘOC în Liga I! Dan Petrescu lasă Europa League și pleacă de la CFR Cluj. S-a înțeles deja cu noua sa echipă

Publicat: 14 dec. 2019

Dan Petrescu a obținut calificarea în primăvara Europa League, după ce echipa sa, CFR Cluj, s-a impus în meciul cu Celtic, scor 2-0, și și-a asigurat prezența în 16-imile competiției. Dan Petrescu a demonstrat că CFR Cluj are cel mai puternic lot din fotbalul românesc. Campioana României s-a descurcat excelent pe cele două planuri, a obținut rezultate foarte bune în Liga I, unde este la două puncte în spatele liderului Astra Giurgiu, iar în Europa League parcursul a fost și mai bun.
CFR Cluj a reușit să obțină 12 puncte în grupa sa din Europa League, cu Celtic, cu Lazio și cu Rennes, iar acum își așteaptă adversara din 16-imile competiției. În ciuda acestor rezultate, Dan Petrescu este foarte aproape de a pleca de pe banca tehnică a campioanei României.

Cu cine semnează antrenorul campioanei României?

„Până acum, nu au fost contacte. Petrescu face o treabă bună la Cluj, atât în campionat, cât și în Europa League. Dar orice propunere venită din Rusia va fi analizată cu atenție. Dan a spus că i-ar plăcea să revină în Rusia și să câștige trofee. De ce nu la Soci? Dacă va fi dorit, cu siguranță, va lua în considerare această posibilitate” , declara, în urmă cu o lună, agentul lui Dan Petrescu, Nicolae Pîrnău.
Deși Dan Petrescu a obținut calificarea în primăvara Europa League, alături de CFR Cluj, antrenorul ar putea pleca, până la urmă, în campionatul Rusiei. Din informațiile Telekom Sport, Dan Petrescu este dorit de oficialii lui Soci, iar antrenorul român ar putea prelua echipa în returul campionatului Rusiei.loading...

Adauga un comentariu