International

Șoc în SUA: Fotografii indecente cu Melania Trump, trimise presei chiar de soțul său

Publicat: 03 dec. 2019

Fotografii cu Prima Doamnă a SUA, Melania Trump, publicate în presa tabloid. Melania îl suspectează pe Roger Stone, un vechi aliat şi consilier al lui soțului său. Aceasta îl acuză că ar fi în spatele apariţiei în presă a imaginilor în care ea apare în ipostaze indecente, la ordinele soţului său.

Potrivit unei cărţi scrise de jurnalista Kate Bennett se regăsește declarația primei doamne a Statelor Unite care „refuză să creadă” că soţul ei a avut implicat în apariţia pozelor.

Totodată, Bennett menționează că informaţiile potrivit cărora preşedintele şi prima doamnă dorm în camere separate la Casa Albă sunt adevărate. Roger Stone a infirmat acuzaţiile în mai multe declarații acordate presei americane, iar Casa Albă a criticat dur această cartea.

Imaginiile nud cu Melania Trmp, au fost făcute în 1996 în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă franceză. Fotografiile au ajuns pe site-ul tabloid New York Post pe 30 iulie 2016, cu trei luni înainte de alegerile prezidenţiale câştigate de Donald Trump în faţa lui Hillary Clinton.

Atunci, Trump era implicat într-un conflict public cu familia unui soldat decedat în timpul războiului din Irak în 2004.loading...

Adauga un comentariu