Titlurile zilei

Șoc la Starea Civilă din Iași. Un bărbat a refuzat să-și mai ia iubita de soție. A zis „nu” în fața tuturor. În fiecare lună, există cupluri care se răzgândesc – FOTO

Publicat: 01 mai 2024
_____ Vizualizări 14 Comentarii
Șoc la Starea Civilă din Iași. Un bărbat a refuzat să-și mai ia iubita de soție. A zis nu în fața tuturor. În fiecare lună există cupluri care se răzgândesc - FOTO
Mirii se despart, de cele mai multe ori, din cauza acelorași motive

Un bărbat din Iași a refuzat să se mai căsătorească cu iubita sa chiar în fața invitaților. La Starea Civilă, multe cupluri renunță chiar cu câteva zile înainte

La Starea Civilă din Iași, săptămânal, sunt organizate în jur de 50 de căsătorii. Numărul ar fi mai mare, însă unii miri renunță cu câteva zile înainte de eveniment. Acum ceva timp, a avut loc un incident șocant, când un mire a spus „nu” în fața soției și invitaților, care au rămas împietriți.

În fiecare lună, mirii se răzgândesc înainte de căsătorie

Dosarele pentru căsătorie se depun cu o săptămână înainte de eveniment, iar angajații de la Starea Civilă se pregătesc pentru a oficia ceremonia. Doar că, uneori, lucrurile nu decurg conform planului, iar la Casa Căsătoriilor nu se mai prezintă mirii. De cele mai multe ori, aceștia nu dau explicații. Totuși, motivele sunt, de obicei, aceleași: certurile între viitorii soți, familiile acestora nu se înțeleg, diverse situații punctuale.

„Se întâmplă și astfel de lucruri, uneori chiar lunar avem câte 2-3 situații. Ofițerul de la Starea Civilă se prezintă pentru a oficia căsătoria, însă mirii nu mai apar. Cei care au un motiv întemeiat iau, de obicei, legătura cu noi și ne explică că nu pot ajunge, iar noi anulăm oficierea. Motivele sunt diverse, nu este treaba noastră să întrebăm de ce renunță sau ce s-a întâmplat. Procedura este clară, fie își fac programare, fie se prezintă la instituție pentru a depune documentele”, a precizat Renata Marin, șef serviciu Starea Civilă Iași.

Un bărbat din Iași a refuzat să se mai căsătorească

O situație incredibilă, care a avut loc în urmă cu câțiva ani, le-a atras atenția și ofițerilor de la Starea Civilă. Un tânăr de 20 de ani a spus „nu” și a refuzat să se căsătorească cu iubita lui în fața invitaților. Acesta a plecat imediat după ce nu a acceptat să o ia de nevastă, iar oamenii au rămas complet uluiți de ce s-a întâmplat. Problema a fost faptul că mirele nu s-a înțeles cu viitoarea sa soacră. Ea nu voia ca fiica să se căsătorească cu acest bărbat și a făcut tot posibilul ca nunta să nu mai aibă loc. Chiar la Starea civilă, mama fetei a venit cu un buchet de 6 lalele și l-a pus între cei doi miri, iar asta a fost prea mult pentru băiat.

„Am avut acum un caz, chiar eu trebuia să oficiez căsătoria, iar în momentul când l-am întrebat daca acceptă, el a spus tare că nu. Atunci toată sala a rămas înmărmurită, nu știau ce să mai creadă, vă dați seama că și viitoarea soție a rămas șocată de ceea ce se întâmplă. Ei erau la prima căsătorie, nu am înțeles exact ce s-a întâmplat. Au mai fost astfel de situații, însă nu le mai știm pe toate”, povestește Renata Marin.

Bărbatul și-a refuzat iubita chiar la Starea Civilă din Iași, însă nu a fost singurul care a luat o asemenea decizie importantă.

Comentarii
  • Foarte bine! Bravooo lui! Decât să aibă probleme mau târziu, mai bine cu demnitate Nu! Și nu cred că întâmplător nu a mai vrut beșinoasa.

  • o fi aflat cu cine a umblat inainte, sau poate ca statea la vrajeala cu altii pe net, asa cum fac majoritatea femeilor de azi

  • S-a amestecat ma-sa si l-a tras de maneca inapoi ca sa-l tina pe baiatul mami in patut cu sticla de lapte si suzeta. Soacrele geloase,invidioase, poame acre.

  • 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Asa este!!! Multi barbati primesc bani si mancare de la mamicile lor 🥲🥲🥲 Atentie, nimic de la tații lor, totul de la mame ( complexul lui Oedip 🤫 )

    Nu cunosc nici o femeie de +25 care e întreținută de maica-sa.

  • Ce sa faca si baiatul, daca baiatul o fi incercat sa redreseze relatia dar atunci si-a dat seama ca soacra ii face viata amara, a dat eject chiar inainte de prabusire.

  • Nu sunt intretinute de mamele lor, si-au gasit deja cate un fraier care sa le intretina, in locul mamelor lor, ori offline ori online.

  • @cristian mungiu, ce stat la vrajeala pe net? Petardele se duc direct la pensiune si-i fac lui x ce-i face acasa lui y fara nicio sfiala sau urma de regret.

  • „O situație incredibilă, care a avut loc în urmă cu câțiva ani”… „vă dați seama”!…
    E o „știre” despre… vechimea Renatei?!

  • S-au certat soacrele intre ele si apoi s-au certat si tinerii casatoriti. Stati linistiti ,ei si-au reprogramat casatoria fara participarea soacrelor poame acre.

  • atentie la panarame care sunt disperate dupa atentie. la inceput sunt lapte si miere, apoi isi dau arama pe fata si te inseala cu oricine le baga in seama. Nevoia de atentie e boala grea si netratabila. Nu va legati la cap cu asemenea femei ca inseala si va lasa balta.

Adauga un comentariu