Sport

ȘOC uriaș în Liga I! Ionuț Negoiță vinde Dinamo și dă o lovitură colosală

Publicat: 21 ian. 2020

Dinamo nu traversează cea mai fericită perioadă, iar Ionuț Negoiță încă speră să vândă clubul din Ștefan cel Mare.
Marea surpriză poate veni chiar din România. Cu o avere estimată la 4 miliarde de euro, la finalul anului trecut, Ion Țiriac este în negocieri pentru a prelua controlul la Dinamo. „În anii 2000, când a văzut ce se întâmplă, a fost dispus să vină, dar să conducă el. Țiriac este cel care conduce!

Eu am convingerea asta. Am discutat din nou cu nea Ion și mi-a dat de înțeles că îl doare situația de la Dinamo și că ar fi dispus să se implice, într-o formă serioasă de conducere, într-o formă corectă de management. Convingerea mea e că și acum se poate conta pe Țiriac și pe alții pe ceea ce înseamnă o sponsorizare. În momentul în care se face o organizare clară. Nu cum a făcut acum. Abia a scos capul, îl dăm pe Nedelcearu și așa mai departe” , a declarat Cornel Dinu la realitateasportiva.net.

Se vinde Dinamo! Negoiță, negocieri intense pentru cedarea clubului

Pe lângă Ion Țiriac, la finalul săptămânii trecute a apărut informația că Tahnoon Nimer, președintele Abu Dhabi Business Development, vrea să cumpere clubul Dinamo.
Patronul Ionuț Negoiță a fost înștiințat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar acum președintele Tahnoon Nimer a susținut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut.

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro. Din scrisoarea trimisă reiese că gruparea din Ștefan cel Mare ar putea avea același patronat ca englezii de la Charlton Athletic, una dintre echipele de tradiție ale fotbalului britanic.loading...

Adauga un comentariu