Actualitate

Şocant! Un vatman a fost împușcat în trafic de un șofer, în Capitală – UPDATE

Publicat: 17 sept. 2020
Un vatman a fost împușcat în trafic de un șofer, în Capitală
Vatman împușcat în București

Tragedie în Capitală. Joi, 17 septembrie 2020, un vatman a fost împușcat de un conducător auto, în București. Un bărbat dintr-un autoturism a tras cu un pistol cu bile către un vatman care conducea tramvaiul şi l-a rănit, după ce acesta ar fi închis uşile în faţa unui călător. Incidentul a avut loc la ora 10.00.

Atacatorul este acum căutat de oamenii legii, după ce a fugit de la faţa locului.

UPDATE: Bărbatul a fost prins și în aceste momente este audiat.

Poliţiştii au împuşcat un hoţ de lemne după ce i-a ameninţat cu sabia

Întâmplări reprobabile într-o pădure din Gorj. Un hoţ de lemne care i-a ameninţat cu sabia pe oamenii legii a fost împuşcat de aceştia. Întâmplarea a avut loc mai exact în comună Peştişani, pe un câmp. Poliţiştii din Târgu Jiu au fost sesizaţi printr-un telefon despre faptul că un bărbat se afla în zonă şi deţine o puşcă de vânătoare dar şi o sabie.

Poliţiştii au fost sesizaţi de existenţa unui bărbat în comună Peştişani care avea asupra lui o sabie şi o puşcă de vânătoare. Prezenţi la faţa locului, poliţiştii împreună cu paznicul de vânătoare, l-au găsit pe individ în pădure. În pofida numeroaselor rugăminţi şi somări făcute de oamenii legii, bărbatul nu a dorit să arunce sabia din mână. A fost somat de oamenii legii, dar bărbatul a devenit din ce în ce mai violent chiar trecând la ameninţări la adresa organelor legii. Dupa ce oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical, oamenii legii l-au împuşcat pe hoţul de lemne în picior.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă care l-a transportat pe bărbatul în vârstă de 44 de ani, la cel mai apropriat spital. În consecinţă s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj şi ameninţare. Parchetul de pe lângă Judecătoria Municipiului Târgu Jiu a preluat ancheta. Totuşi, unele surse afirma faptul că individul este un hoţ de lemne dar şi că asupra lui nu s-a găsit nicio armă de foc.

Un tânăr de 20 de ani, la un pas de a-și pierde vederea după ce s-a jucat cu un pistol cu bile

Un tânăr de 20 de ani, la un pas de a-și pierde vederea după ce s-a jucat cu un pistol cu bile. Băiatul a ajuns la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași și a intrat direct în sala de operații. Dacă întârzia câteva ore, medicii nu i-ar mai fi putut salva vederea

Un tânăr de 20 de ani a fost la un pas de a-și pierde vederea după ce unul dintre prietenii săi l-a împușcat cu bile direct în ochi. Pe moment, așa cum a povestit băiatul medicilor, nu a simțit decât o amorțeală în zona ochilor. În câteva minute, a început să simtă o durere greu de imaginat. Speriați, prietenii lui au sunat la 112. Un echipaj medical s-a deplasat la locul incidentului și l-a transferat pe tânăr la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași. Acolo a fost preluat de către un echipaj medical de la Clinica de Oftalmologie care a decis că băiatul va intra direct în sala de operații.

Medicii au reușit să îi salveze vederea. Tânărul va reveni periodic în cabinetul de oftalmologie, pentru control de specialitate

O simplă joacă cu un sfârșit tragic. Zilele trecute, la Clinica de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași a ajuns un pacient în vârstă de 20 de ani cu o bilă în ochi. Din cauza durerii, acesta abia își putea lega cuvintele pentru a explica medicilor ce s-a întâmplat.

„Un pacient de 20 de ani a ajuns la Clinica de Oftalmologie cu un traumatism ocular penetrant, cu o severitate deosebită care presupunea defecte complete la nivelul învelișurilor globului ocular. Acesta fusese împușcat cu un pistol cu bile, direct în ochi. S-a efectuat o intervenție chirurgicală pentru scoaterea bilei. Intervenția chirurgicală a durat două ore, iar pacientul a fost externat la câteva zile distanță. Nu și-a pierdut vederea, dar și-a diminuat-o. Acesta va trebui să revină periodic la control”, spune prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie, de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași.

Adauga un comentariu