BZI LIVE

LIVE VIDEO – Sociologul Mirel Palada, într-un dialog spumos și de zile mari la BZI LIVE

Publicat: 05 mart. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Miercuri, 6 martie 2024, ora 13.00, via Zoom, este programată o nouă ediție BZI LIVE alături de Mirel Palada. Sociologul va discuta despre:

1. PSD și PNL au decis: alegeri comasate! Ce urmează?; 2. Președintele K.W. Iohannis, autopropunere pentru poziția de secretar general al NATO!; 3. Liderul AUR, George Simion în Washington DC (SUA) pentru a participa la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume. Pe de altă parte, în țară o serie de partide care au intrat în alianța propusă de AUR au decis să plece!; 4. Christopher A. Wray directorul FBI, tur de forță la București. Întâlnire cu procurorul general, șefii DNA și DIICOT; 5. Tensiuni în PSD! Aripa Stănescu-Firea, contra președintele Marcel Ciolacu?; 6. De ce suveranist nu înseamnă anti NATO sau pro Putin?; 7. Analiza cursei pentru Palatul Cotroceni! De la George Simion, Dan Puric la Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă sau Laura Codruța Koveși!; 8. Traseism politic ”masiv”, de la PNL la PSD, AUR sau USR! Cum vor ”acționa” primarii la Alegerile Locale și Europarlamentare?; 9. Transnistria, ”alipită” la Federația Rusă? Care ar fi impactul?; 10. Doi ani de război în Ucraina! Ce concluzii și învățăminte putem trage? Mai mult, se ”adâncește” bătălia dintre Israel și Hamas, cu victime numeroase în Gaza!; 11. Giorgia Meloni prezintă o ipoteză bombă: care ar fi fost situația în Israel dacă Rusia nu ar fi invadat Ucraina!; 12. Moartea lui Aleksei Navalnîi și ”valul de emoții” internaționale!; 13. Scandalul ”palatul împăratului”!; 14. Discursul lui Vladimir Putin.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Adauga un comentariu