Actualitate

Şoferiţa care a provocat tragedia din București soldată cu moartea a două fetițe, eliberată de oamenii legii

Publicat: 28 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Şoferiţa care a provocat tragedia din București soldată cu moartea a două fetițe eliberată de oamenii legii
Şoferiţa care a provocat tragedia din București soldată cu moartea a două fetițe, eliberată de oamenii legii

În cursul zilei de sâmbăta, 27 februarie 2021, în municipiul Bucureşti a avut loc un accident rutier grav. O şoferiţă care, conform propriilor declaraţii, a încurcat pedala de acceleraţie cu cea de frână, a accidentat mortal două fete. Şoferiţa a fost eliberată de oamenii legii spunând că aceasta era sub stare de şoc.

Imaginile cu momentul în care şoferiţa a acroşat mortal cele două fete au fost făcute publice, iar acestea pot fi cu greu privite.

Şoferiţa a intrat în plin în două fete care se aflau pe un trotuar

Accident rutier mortal s-a produs pe o stradă din București. O şoferiţă a acroşat, mortal, două fete care se aflau pe trotuarul unei străzi. Vorbim despre un copil în vârstă de 6 ani care a murit pe loc şi o fetiţă în vârstă de 15 ani care a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Şoferiţa se afla în stare de şoc şi a fost eliberată la scurt timp după ce a fost dusă la audieri. Poliţiştii i-au prelevat monstre biologice pentru a vedea dacă aceasta consumase alcool. Femeia în vârstă de peste 50 de ani a refuzat să sufle în aparatul alcooltest pentru că era aflată sub şoc.

Conform presei centrale, imediat după producerea accidentului, oamenii care se aflau în zonă au reacţionat agresiv la adresă femeii. Aceasta ar fi fost bătută cu o lopată de mai mulţi vecini din zonă.

Şoferiţa a încurcat pedalele

După impact, şoferiţa a fost dusă la audieri unde aceasta le-a spus oamenilor legii că nu conduce des şi că teribilul eveniment auto a avut loc după ce aceasta ar fi încurcat pedalele. După 3 ore de audieri, oamenii legii au lăsat-o liberă pe aceasta pentru că se afla în continuare în stare de şoc.

În altă ordine de idei, renumitul Titi Aur a fost chestionat în legătură cu accidentul rutier din Bucureşti. Acesta a spus, în cadrul unei intervenţii telefonice că în România că mulţi dintre cei care au permis de conducere nu sunt şoferi ci purtători de permis

„Vin prima dată cu întrebarea la școala de șoferi a fost învățată șoferița respectivă unde să țină piciorul? În dreptul pedalei de frână sau de accelerație? Și vă dau răspunsul. Categoric, nu! Este mai mult ca sigur că a încurcat pedalele. Piciorul trebuie ținut în dreptul pedalei de frână pentru ca, dacă se ajunge într-o situație limită, să frânezi, nu să accelerezi. Se întâmplă în toată lumea. În SUA ești obligat să frânezi cu stângul pentru a nu încurca picioarele. La noi nu se poate, pentru că sunt multe mașini care au cutii de viteză manuale, nu automate”, a explicat Titi Aur.

„Când a examinat-o a luat în considerare dacă șoferița respectivă ține corect piciorul? Al treilea vinovat: autoritățile: au creat sisteme de educație în așa fel încât, după ce iei permisul de conducere să nu se ajungă în astfel de situație? Am înțeles că șoferița conducea destul de rar. A avut o situație specială, pentru că soțul a băut. Foarte corect că soțul a trecut în dreapta. Dar ea era pregătită? În afară de faptul că deținea un carton, acel permis de conducere”, a mai arătat Titi Aur.

Adauga un comentariu