Actualitate

Şoferiţa care a provocat tragedia din București soldată cu moartea a două fetițe, eliberată de oamenii legii

Publicat: 28 feb. 2021
Şoferiţa care a provocat tragedia din București soldată cu moartea a două fetițe, eliberată de oamenii legii

În cursul zilei de sâmbăta, 27 februarie 2021, în municipiul Bucureşti a avut loc un accident rutier grav. O şoferiţă care, conform propriilor declaraţii, a încurcat pedala de acceleraţie cu cea de frână, a accidentat mortal două fete. Şoferiţa a fost eliberată de oamenii legii spunând că aceasta era sub stare de şoc.

Imaginile cu momentul în care şoferiţa a acroşat mortal cele două fete au fost făcute publice, iar acestea pot fi cu greu privite.

Şoferiţa a intrat în plin în două fete care se aflau pe un trotuar

Accident rutier mortal s-a produs pe o stradă din București. O şoferiţă a acroşat, mortal, două fete care se aflau pe trotuarul unei străzi. Vorbim despre un copil în vârstă de 6 ani care a murit pe loc şi o fetiţă în vârstă de 15 ani care a murit la scurt timp după ce a fost transportată la spital.

Şoferiţa se afla în stare de şoc şi a fost eliberată la scurt timp după ce a fost dusă la audieri. Poliţiştii i-au prelevat monstre biologice pentru a vedea dacă aceasta consumase alcool. Femeia în vârstă de peste 50 de ani a refuzat să sufle în aparatul alcooltest pentru că era aflată sub şoc.

Conform presei centrale, imediat după producerea accidentului, oamenii care se aflau în zonă au reacţionat agresiv la adresă femeii. Aceasta ar fi fost bătută cu o lopată de mai mulţi vecini din zonă.

Şoferiţa a încurcat pedalele

După impact, şoferiţa a fost dusă la audieri unde aceasta le-a spus oamenilor legii că nu conduce des şi că teribilul eveniment auto a avut loc după ce aceasta ar fi încurcat pedalele. După 3 ore de audieri, oamenii legii au lăsat-o liberă pe aceasta pentru că se afla în continuare în stare de şoc.

În altă ordine de idei, renumitul Titi Aur a fost chestionat în legătură cu accidentul rutier din Bucureşti. Acesta a spus, în cadrul unei intervenţii telefonice că în România că mulţi dintre cei care au permis de conducere nu sunt şoferi ci purtători de permis

„Vin prima dată cu întrebarea la școala de șoferi a fost învățată șoferița respectivă unde să țină piciorul? În dreptul pedalei de frână sau de accelerație? Și vă dau răspunsul. Categoric, nu! Este mai mult ca sigur că a încurcat pedalele. Piciorul trebuie ținut în dreptul pedalei de frână pentru ca, dacă se ajunge într-o situație limită, să frânezi, nu să accelerezi. Se întâmplă în toată lumea. În SUA ești obligat să frânezi cu stângul pentru a nu încurca picioarele. La noi nu se poate, pentru că sunt multe mașini care au cutii de viteză manuale, nu automate”, a explicat Titi Aur.

„Când a examinat-o a luat în considerare dacă șoferița respectivă ține corect piciorul? Al treilea vinovat: autoritățile: au creat sisteme de educație în așa fel încât, după ce iei permisul de conducere să nu se ajungă în astfel de situație? Am înțeles că șoferița conducea destul de rar. A avut o situație specială, pentru că soțul a băut. Foarte corect că soțul a trecut în dreapta. Dar ea era pregătită? În afară de faptul că deținea un carton, acel permis de conducere”, a mai arătat Titi Aur.

Comentarii
 • La pușcărie că la cratiță nu va plăcut sau dacă mai ieșiți din casă ca pieton să aveți soarta acelor copile. Asta e puterea exemplului pentru societatea civică, omori copii nevinovați și poliția îți dă drumul acasă.

 • Buna scuza de-a nu sufla in aparat…. auzi… e in stare de soc…ok! Da probe biologice de ce nu s-au prelevat… tot stare de soc… fff bn ca primit cateva lopeti… iei 2 vieti ca esti tu proasta!!!! Inchisoare pe viata!!!! S-au apasat niste butoane magice si se acopera prostia monumentala a celei mai mari imbecile!!!

 • șoferite de la genul astă sunt multe.. Ar fi mai bine Să nu mai conducă că oricum nu le au mai bine la cratiţă cu frustrarea asta a lor

 • Pai ,cum a trecut asta de proba ,,traseu” daca nu stie nici pe unde s pedalele si care sunt ?
  Ca examinatorii sunt niste balauri!
  La fel de balauri au fost si judecatorii care i au dat drumul,numai ca ,au mancat Justitia

 • De ce tovarase Edy sa nu le mai permita sistemul femeilor sa conduca ? In 9 accidente din 10 sunt barbati la volan. Dumneaei nu e nici prima si nu va fi nici ultima care va scapa de parnaie. Cati ani ar fi trebuit sa stea la puscarie Huidu de exemplu ? Dar a fost si el tot in stare de soc si asta a fost. S-a trecut peste. Asa e cand se cumpara plasticul. Nenorocita asta ca si foarte multi altii nu ar trebui sa aibe carnet de conducere. Acum 2 saptamani unul care s-a crezut mai mare decat trenul si nu a oprit la STOP, a omorat si fata care era cu el in masina, asta oare ar fi trebuit sa aibe carnet ? Nu ar fi trebuit. Din pacate in Romania doar 5% din soferi stiu sa conduca. Restul sunt vai si amar de ei, conduc la intimidare pt ca au masini puternice dar de fapt nu stiu ce sa faca cu ele, se urca bauti la volan. In judetul Iasi de exemplu, zilnic sunt accidente cu morti. Din cauza cui oare ?
  Nu are nici un sens ce spuneti, ar trebui interzis accesul la VOLAN prostimei nu femeilor. Sunt femeie conduc de 25 de ani dar nu as urca la volan in Romania niciodata ! Acolo nu se conduce, acolo se ucide !

Adauga un comentariu