Razboi în Ucraina

Soldat rus capturat de armata ucraineană. La ce întrebări a răspuns tânărul – VIDEO

Publicat: 28 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soldat rus capturat de armata ucraineană. La ce întrebări a răspuns tânărul - VIDEO
Ivanov Dmitry Alekseevich a fost capturat de armata ucraineană după ce a fost trimis de ruşi să invadeze oraşele din Ucraina

Imaginile momentului cu un soldat rus capturat de armata ucraineană au făcut înconjurul lumii. Tânărul a fost filmat în timp ce i se puneau o serie de întrebări. Printre lacrimi, bărbatul abia reuşeşte să răspundă.

Boris Kremenetski, generalul-maior ucrainean, a făcut declaraţii de ultima oră şi a transmis reporterilor de la Washington faptul că Ucraina a reuşit să captureze circa 200 de soldați ruși care erau „prost echipați”.

Reamintim faptul că un soldat ucrainean s-a aruncat în aer pe un pod doar pentru a împiedica soldații ruși să înainteze.

Soldat rus capturat de armata ucraineană. Tânărul a răspuns la întrebări printre lacrimi

Ivanov Dmitry Alekseevich, un tânăr care cel mai probabil a împlinit vârsta de 18 ani, a fost capturat de armata ucraineană după ce a fost trimis de ruşi să invadeze oraşele.

Generalul armatei ucrainene a menţionat ca aproximativ 200 de soldaţi ruşi au fost prinşi, iar numărul lor continuă să crească.

„Am capturat în jur de 200 de soldați ruși, unii dintre ei în vârstă de 19 ani, deloc antrenați, prost echipați. Îi tratăm conform Convenției de la Geneva, conform dreptului umanitar internațional”, a declarat Kremenetski, oficial al Ambasadei Ucrainei în SUA.

Tânărul din imagini este un soldat rus capturat de armata ucraineană. Băiatul răspunde, având lacrimi în ochi, la întrebărilor adresate de soldaţii ucraineni.

„- Uită-te aici cu faţa

– Unitatea Militară

– Mai tare

– Unitatea Militară 25

– Unde?

– Sevastopol

– Care este numele tău?

– Dima

– Numele complet

– Ivanov Dmitry Alekseevich

– Ce faci aici?

– Am fost trimis

– De cine?

– De comandanţi

– Care e numele complet al comandantului?

– Grinko Dmitry Anatolievich”, este conversaţia avută cu tânărul soldat rus capturat.

Ukraine Kharkov, a crying Russian captured OUR UKRAINE soldier. The reason for this and many others is Putin. #UKRAINE #UkraineRussia #UKRAINETRENDING #BTC #ETH #Etherum #cryptocurrency pic.twitter.com/n9ZFtln9vt

— Anastasia Mykola (@AnastasiaMykola) February 27, 2022

Ce mesaj transmit soldaţii ucraineni celor ruşi

Având în vedere contextul actual, cea de-a cincea zi de război din Ucraina, soldaţii le-au transmis un mesaj oponenţilor ruşi. Armata ucraineană le transmite acestora să meargă acasă şi să stea alături de familie pentru a nu deceda pe teritoriul Kievului.

”Vă spun doar atât: nu ați început încă să decedați. Ați crezut că ucrainenii vă vor aștepta cu flori. Vă așteptăm cu rachete Javelin. Aţi crezut că președintele nostru este un comediant și un clovn. Aţi văzut că este un Joker de fier, care vă atacă cu drone Bayraktar. Sunteți cu toții tineri, știu bine asta. Niciunul dintre voi nu vrea să își găsească sfârșitul aici. Rămâneți fără muniție şi fără combustibil. Nu aveți idee încotro vă îndreptați, nu cunoașteți deloc terenul. Noi am crescut aici. Este pământul nostru”, au transmis soldații ucraineni.

Soldații ucraineni le recomandă celor ruși să se predea pentru a nu mai exista mai multe victime omenești. Aceștia susțin că sunt prietenoși, oameni buni și nu vor împușca persoanele care nu au asupra lor arme de foc.

„Predați-vă, copii! Vă vom da de mâncare. Vă vom da apă. Nimeni nu vă va hărțui. Spre deosebire de voi, noi nu vom împușca oameni neînarmați. Suntem un popor cu suflet bun. Suntem prietenoși. Avem ceai cald, haine, electricitate şi apa caldă funcționează bine. Mergeți la mamele voastre, la rudele voastre. Altfel veți muri toți degeaba aici, în Ucraina”, au conchis soldații ucraineni.

Soldatul rus capturat de armata ucraineană nu va fi omorât, ci interogat. Acesta va fi hrănit și ținut în condiții bune deoarece soldații din Ucraina susțin că sunt oameni buni.

Adauga un comentariu