Bursa Barfelor

Sondaj fierbinte pentru alegeri.

Publicat: 31 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sondaj fierbinte pentru alegeri.

La final de rubricuță, babetele bârfitoare vă mai povestesc ceva despre cele mai fierbinți enformații de prin târg. E vorba de cel mai recent sondaj făcut în târg, că tot se apropie alegerile locale îndată. Treaba e că în toată afacerea asta, taman Caricel Pompa ajunge să fie un fel de prostulică de la ăia șapte pitici. Cică în sondajele făcute, pe care el le-a comandat, aproape că a ajuns la procentul lui Venerel Blăjuț.

În sondajul cu princina, Caricel Pompa are 3,7 la sută, iar Venele Lăbuț are 3,2 la sută. Râde toată lumea din oraș de sondajul lor și de cifrele din dreptul lor, atât e de nasol. Apoi, Lăbuț e trecut primul în toate tabelele că poate ia un procent în plus în sondaj. Oare cum poți domnu’ Popică să candidezi la cejeu când pe tine nu te votează nici doamna acasă?

Păi asta denotă că e cel mai slab conducător de partid de la revoluție încoace. Mai bine să plece de la cejeu și să lase pe alții să ducă destinele partidoiului și ale județului. El e ca o feliuță dintr-un salam mare de Sibiu, de ăla care ar intra într-o zonă propice a corpului.

Adauga un comentariu