Cultural

Sora Ronei Hartner îl face praf pe Rocco Sedano. ”Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament”

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Sora Ronei Hartner îl face praf pe Rocco Sedano. Dacă nu vii la mine te duc în familie de plasament
Recent, sora Ronei Hartner a venit cu o replică pentru Rocco Sedano care nu a avut o atitudine potrivită față de fiica lui

Sora Ronei Hartner a făcut declarații neașteptate despre relația nepoatei sale cu tatăl său, Rocco Sedano.

Rona Hartner și Rocco Sedano s-au căsătorit acum peste 17 ani și au avut o fiică împreună. După divorț, fiica lor, Sumayla, a locuit cu mama ei până când aceasta a pierdut lupta cu cancerul la sfârșitul anului trecut. Ulterior, lucrurile s-au schimbat radical pentru adolescentă, deoarece a devenit subiectul unei dispute legate de custodie.

Sora Ronei Hartner îl face praf pe Rocco Sedano

Rita Sumayla, fiica Ronei Hartner, a trecut prin momente foarte dificile după moartea mamei sale. Abia își revenise după această pierdere dureroasă, când adolescenta a fost implicată într-un conflict familial, deoarece atât rudele actriței, cât și tatăl ei, Rocco Sedano, și-au manifestat dorința de a obține custodia copilei.

Chiar dacă părea că disputele dintre cele două părți s-au încheiat, Rinda, sora Ronei Hartner, a făcut recent noi acuzații la adresa fostului cumnat. Ea îl acuză pe celebrul dansator că ar fi amenințat-o pe fiica sa și chiar ar fi avertizat-o pe Sumayla că va lua măsuri drastice dacă nu se mută să locuiască cu el.

„I-a zis «Dacă nu vii la mine, te duc în familie de plasament». Fetei i-a fost frică să nu se întâmple asta, dar agenția socială a zis că nu are cum să îi spună așa ceva, că nu este singură pe pământ.

De când a aflat că nu poate să o forțeze, este iar pierdut în zare, așa cum a fost 15 ani, iar este dispărut. El era foarte boem și a rămas boem. Face în continuare cum făcea când era Rona”, a declarat Rinda Hartner pentru gândul.ro.

Conform afirmațiilor surorii Ronei Hartner, Rocco Sedano dorește să aibă alături de el pe Rita doar pentru a beneficia de sprijinul financiar oferit de statul francez pentru părinții care își cresc singuri copiii.

„Cred că intențiile lui erau să fie fata la el ca să primească ajutorul de părinte singur de la Guvern”, a adăugat Rinda.

Rocco Sedano are o atitudine nepotrivită față de fiica lui

Rinda Hartner a dezvăluit că nu este prima oară când Rocco Sedano manifestă un comportament nepotrivit față de fiica sa. Sora Ronei Hartner afirmă că Rita și-a exprimat dorința de a merge în Canada pentru a schia, dar tatăl ei a refuzat să semneze pentru a-i permite să plece din Franța.

„Fata voia să vină la schi în Canada, dar, cum are 16 ani, avea nevoie de semnătura lui și nu i-o dă”, a mai spus Rinda Hartner, potrivit sursei menționate anterior.

Recent, sora Ronei Hartner a venit cu o replică pentru Rocco Sedano care nu a avut o atitudine potrivită față de fiica lui.

Comentarii
  • Cine-i hartner asta ? Că nu este zi în care să nu se facă vreo știre despre ea .
    Ce vedetă a fost această femeie de este băgată atâta în seamă ?
    Până la decesul ei, eu nu am auzit despre această doamnă.
    Pe când, artiștii noștri, actorii care s-au dus și nu mai sunt printre noi, nu ați scris mai nimic.

Adauga un comentariu