Actualitate

Sorin Grindeanu nu îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu: Cine a greşit, să plătească

Publicat: 25 oct. 2020
Sorin Grindeanu nu îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu
Sorin Grindeanu nu îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu

Reacţie inedită a fostului premier Sorin Grindeanu. Într-un răspuns la o întrebare despre cum vede el amendarea şefului lui pe linie de partid, Marcel Ciolacu, acesta a explicat că nimeni nu poate fugi de răspunderea legală.

Prim-vicepresedinte în cadrul PSD, Sorin Grindeanu nu îi ia apărarea lui Marcel Ciolacu şi explică faptul că oricine greşeşte, trebuie să plătească.

Sorin Grindeanu consideră că Poliția Română a acţionat legal

Fostul premier din epoca Dragnea, Sorin Grindeanu nu este de părere că Poliţia Romana ar fi comis un abuz, ba mai mult, saluta acţiunea desfăşurată de oamenii legii.

„Cred că domnul preşedinte Marcel Ciolacu a răspuns acum o oră la întrebare printr-o postare şi a explicat cât se poate de clar ceea ce s-a întâmplat aseară. Din punctul meu de vedere oricine încalcă legea plăteşte, indiferent cum îl cheamă, că îl cheamă Marcel Ciolacu, că îl cheamă Sorin Grindeanu trebuie să plătească. Salut promptitudinea Poliţiei Române în ieşi, nu doar prin acţiuni, ceea ce e foarte bine că au făcut, ci şi printr-o declaraţie de presă. E o promptitudine pe care sper să şi-o menţină pentru orice caz de acum încolo, pentru că nu am văzut aceeaşi promptitudine acum câteva luni. Dar oricine nu respectă legea, trebuie să plătească. Dacă e persoană publică, din punctul meu de vedere, cu atât mai mult trebuie să vină şi cu scuze în faţa românilor”, a afirmat Sorin Grindeanu, întrebat duminică despre subiect într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Ce părere are, Sorin Grindeanu, despre cererea de demisia a lui Ludovic Orban

Întrebat despre cum se poziţionează în contextul în care PSD cere demisia lui Orban, Sorin Grindeanu a evitat să dea un răspuns concis, spunând că nu el este cel care decide dacă autorităţile au încălcat, sau nu, legea. Premierul spune că postarea lui Marcel Ciolacu a clarificat situaţia şi că nu poate comenta pe acest subiect:

„Cred că a clarificat prin postarea dânsului situaţia de aseară. Din ce am văzut şi eu, nu am participat la acea întâlnire, e o localitate în scenariul verde. Dacă s-a încălcat legea, asta o decid autorităţile, deci dacă s-a încălcat legea, cine o încalcă trebuie să plătească”.

Marcel Ciolacu a fost fotografiat la o masă la care se aflau 10 persoane

Liderul PSD se afla în mijlocul unui scandal medicatic după ce, sâmbăta seara a fost fotografiat în timp ce se afla la o masă alături de 10 persoane. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române a declarat că toate persoanele care apar în poză care a făcut înconjurul reţelelor de socializare, au fost amendate cu amenzi în valoare totală de 21.000 de lei.

Marcel Ciolacu ar fi încălcat un ordin aflat în vigoare care prevede limitarea persoanelor la aceeaşi masă la un număr maxim de 4 persoane. Liderul PSDa avut o ieşire nervoasă la adresa Guvernului spunând că s-a comis un abuz şi ca Poliţia Romană este folosită în mod politic:

„Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

Adauga un comentariu