National

Sorin Grindeanu, reacție imediată după ce Gabriela Firea a primit propunerea de a candida la Bacău pentru parlamentare

Publicat: 07 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Grindeanu reacție imediată după ce Gabriela Firea a primit propunerea de a candida la Bacău pentru parlamentare
Fostul premier Sorin Grindeanu

Dragoș Benea, liderul organizației PSD Bacău, i-a oferit Gabrielei Firea posibilitatea de a candida în Bacău la parlamentare. Imediat după această propunere, Sorin Grindeanu, prim-vicepreședintele PSD, a reacționat și a clarificat ce motiv poate să aibă primarul general în funcție, pentru a deschide lista la București.

„Doamna Firea, din câte știu eu, e din Bacău. Doamna Firea, discutând azi cu Dragoș, s-a implicat mult în campania de la Bacău. Sigur că dna Firea e președinte PSD București a și fost anunțată că va deschide lista la București. Nuanțele, oferta, cum am văzut-o eu, era una în care îi mulțumea dnei Firea pentru implicarea de la Bacău. (…) Va deschide lista la București și e normal să facă acest lucru”, a declarat Sorin Grindeanu.

Gabriela Firea, invitată să candideze la alegerile parlamentare în Bacău

Gabriela Firea, primarul general în funcție a Capitalei, a primit o invitație, din partea lui Dragoș Benea, liderul organizației PSD Bacău, de a candida la alegerile parlamentare în județul Bacău.

„Aș fi onorat, în calitate de președinte al PSD Bacău, ca echipa de parlamentari ai organizației județene, la apropiatele alegeri generale, să fie deschisă de băcăuanca Gabriela Firea! Doamna Firea ne-a sprijinit în campania pentru alegerile locale și am convingerea că o parte importantă din victoria noastră, împotriva dreptei unite, i se datorează cu prisosință, cu atât mai mult cu cât în județul Bacău, caz singular între județele din țară, PSD a fost – cu adevărat – singur împotriva tuturor.

Sprijinul ferm și prompt primit din partea Gabrielei Firea ne onorează ca organizație și este o dovadă în plus că băcăuanii sunt întotdeauna uniți, indiferent de distanțele care îi separă. Cu atât mai firesc, mi se pare, ca lista PSD Bacău pentru alegerile parlamentare să fie deschisă de o băcăuancă ce nu a întârziat să ne dea o mână de ajutor atunci când aceasta i-a fost cerută”, a transmis liderul organizației PSD Bacău, Dragoș Benea, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

Sorin Grindeanu, despre scandalul de la Sectorul 1: „Apar tot mai multe dovezi că au existat furturi!“

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a vorbit  despre scandalul de la Sectorul 1. Sorin Grindeanu a declarat  că apar „tot mai multe dovezi“ că au existat furturi la alegerile locale, subliniind că acestea nu-şi iau locul într-o ţară membră a Uniunii Europene.

„Apar toate aceste semne de întrebare, toate aceste dubii, care, iată, cu fiecare oră care trece, sunt tot mai mari, apar tot mai multe dovezi. Am văzut aseară nişte filmări care, pur şi simplu, m-au şocat. Aceste lucruri înţeleg că încep să fie parte a unui dosar şi este foarte bine. S-a deschis un alt dosar. Trebuie să fie cercetate toate aceste fapte“, a declarat Grindeanu, la sediul central al PSD..

Sorin Grindeanu, despre scandalul de la Sectorul 1: „Asemenea lucruri într-o ţară a Uniunii Europene nu-şi au locul!“

Prim-vicepreşedintele PSD este de părere că apar noi dovezi că au existat furturi și că i se pare că asemenea lucruri într-o ţară a Uniunii Europene nu-şi au locul.

„Dincolo de partea juridică, v-aş ruga să vă puneţi în locul nostru, în locul celor care au candidat, care au vrut să fie primari generali sau primari de sector, care meritau să fie, şi în acest moment apar dovezi cum că au existat furturi. Mi se pare că asemenea lucruri într-o ţară a Uniunii Europene nu-şi au locul“, a precizat Sorin Grindeanu.

Adauga un comentariu