Actualitate

Sorin Iacoban: „Maricel Popa a făcut din inaugurarea spitalului modular de la Lețcani un spectacol politic mincinos” (P)

Publicat: 10 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Iacoban Maricel Popa a făcut din inaugurarea spitalului modular de la Lețcani un spectacol politic mincinos P
Filiala PRO România a cerut renumărarea voturilor pentru Consiliul Județean Iași

Județul Iași se află în continuare în topul județelor ca număr de infectări zilnice cu COVID-19, presiunea pe spitale și mai ales pe secțiile ATI este din ce în ce mai mare și, în continuare, spitalul modular de la Lețcani nu este funcțional. Probabil vă întrebați cum se poate să nu fie funcțional, deoarece ați văzut în presă inaugurarea acestuia și declarațiile victorioase ale președintelui Consiliului Județean, Maricel Popa, a precizat Sorin Iacoban, candidatul Pro România la Primăria Iași.

„Realitatea este, de fapt, că inaugurarea a fost pur și simplu un spectacol politic de prost gust, prin care Maricel Popa a încercat să folosească o situație dramatică în interesul său electoral. Pentru acesta, era destul de clar că dezbaterile pe tema spitalului vor fi negative în vederea alegerilor din 27 septembrie, așa că a ales să ne mintă în față și să ne prezinte „marea reușită” a finalizării acestui spital.

Care este situația reală a spitalului modular? Se pare că îi lipsesc numeroase avize, că încă nu este rezolvată în integralitate problema personalului și nici nu este încă racordat la toate utilitățile necesare. Dacă ar fi să privim situația reală, statutul lucrărilor este încă unul departe de finalizare și va mai dura până când ieșenii vor putea beneficia, cu adevărat, de investiția de 13,2 milioane de euro făcută din banii lor.

Povestea spitalului din Lețcani este un lanț de dovezi ale incompetenței, lipsei de respect față de cetățeni și, după cum spun multe voci în spațiul public, ale corupției. Sperăm ca acest caz să fie cercetat și de DNA, nu numai de Curtea de Conturi.

În ultimii ani, am primit numeroase probe de același fel, dar, de data aceasta, situația este cu atât mai puțin acceptabilă, cu cât nu este vorba doar de bani sau alegeri, ci este vorba de viețile noastre și ale familiilor noastre. Nu este normal să fim mințiți referitor la o situație atât de delicată și cred că, pe lângă tragerea la răspundere din punct de vedere penal, este importantă și pedeapsa cea mai bună din punct de vedere democratic, votul.

Este momentul să le demonstrăm acestor lideri mincinoși, indiferent de partidul la care se află în data alegerilor, că politica este despre oameni și că ieșenii nu mai acceptă fie mințiți.

PRO România își dorește o altfel de politică.

Vă invităm alături de noi pentru a putea să punem în practică o politică a transparenței, adevărului și respectului față de ieșeni!”, a menționat Sorin Avram Iacoban, candidatul PRO România la Primăria Iași.

Adauga un comentariu