Local

Sorin Iacoban și Iurie Leancă au votat la alegerile parlamentare 2020 – FOTO, VIDEO

Publicat: 06 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorin Iacoban și Iurie Leancă au votat la alegerile parlamentare 2020 - FOTO VIDEO
Sorin Iacoban, candidat Pro România la alegerile locale 2020

Sorin Iacoban și Iurie Leancă, candidaţii Pro România la alegerile parlamentare 2020 au votat la secţia de vot la care sunt arondaţi.

La ieşirea de la secţia de vot cei doi au oferit scurte declaraţii. Aceştia au votat pentru o Românie normală.

Sorin Iacoban: Am votat pentru o echipă de oameni pricepuți

Candidatul Pro România, Sorin Iacoban a declarat că a votat pentru o echipă de oameni pricepuți, o țară în care copiii să meargă la școală:

Am votat pentru o echipă de oameni pricepuţi care să aducă în normalitate România. Copiii să meargă la scoală, românii să meargă la serviciilor lor, credincioşii să meargă la lăcaşurile de cult, firmele romaneşti să prospere, iar producătorii români să îşi vândă produsele.Am votat pentru o românie unită, pentru o Românie a românilor.a declarat Sorin Iacoban.

Iuriue Leancă a votat pentru o Moldovă puternică economic

În schimb, candidatul Pro România, Iurie Leancă a votat pentru o Moldovă care să nu mai fie cea mai subdezvoltată regiune din România, pentru o Moldovă puternică economic:

Am votat pentru o echipă care îşi doreşte să facă în aşa fel ca Moldova să nu mai fie cea mai săracă parte a României și să recapete strălucirea de altădată şi să devină ce ar trebui să fie, forţa în dezvoltarea României. A unei Românii care se gândeşte la toţi românii, inclusiv la cei care se află în afara frontierei României.

Adauga un comentariu