Cancan

Sorina Ceugea a fost la un pas de moarte! Ce spune artista depre căsnicia sa?

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sorina Ceugea a fost la un pas de moarte Ce spune artista depre căsnicia sa
Sorina Ceugea este o interpretă de muzică de petrecere din Ardeal

Sorina Ceugea a povestit în cadrul unui interviu că a fost la un pas de moarte. În urmă cu câțiva ani, soția lui Danezu filma un videoclip, iar rochia sa a luat foc. Din fericire, o persoană de la filmări a observat și a scos-o rapid afară. Frumoasa șatenă a trecut prin clipe de coșmar, viața fiindu-i pusă în pericol.

Artista este căsătorită cu Danezu, cei doi având împreună o fiică. Cântăreții au povestit că relația lor se bazează atât pe respect, cât și pe gelozie. Diana Matei este o altă interpretă de muzică lăutărească ce trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de soțul său. Cu toate că cei doi au fost la un pas de divorț, au depășit momentele dificile împreună. 

Sorina Ceugea a fost la un pas de moarte!

Sorina Ceugea este o interpretă de muzică de petrecere din Ardeal. Frumoasa șatenă s-a născut și a copilări în Harghita. Aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. Vedeta este de mică pasionată de muzică, cântând la serbări, evenimente culturale și spectacole. Artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, având o voce inconfundabilă. Indiferent de evenimentele la care participă, prezența acesteia niciodată nu este trecută cu vederea. 

Soția lui Danezu are o pasiune și pentru haine, vestimentațiile sale fiind mereu spectaculoase. Cu toate că atrage mereu atenția prin intermediul ținutelor sale, vedeta a fost la un pas de moarte din cauza lor. Sorina Ceugea a povestit că la filmările unui videoclip, a trecut prin clipe de coșmar. În urmă cu câțiva ani, artistei i-a luat foc rochia pe care o purta și viața i-a fost pusă în pericol. Mai mult de atât, frumoasa șatenă era îmbrăcată și în mireasă. 

„Deci erau să iau foc la un videoclip, eram îmbrăcată și în mireasă. A fost tragic. Și acum când îmi amintesc îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a declarat Sorina Ceugea.

Aceasta a povestit că cei de la filmări au improvizat un cerc în jurul său din lumânări. Rochia de mireasă fiind voluminoasă, la un moment dat o parte din ea a luat foc . Artista a precizat că cineva a luat-o pe sus rapid și a scos-o afară, salvându-i viața. Soția lui Danezu a mai spus că era foarte speriată, abia mai putea respira. Mai mult de atât, locația era destul de îndepărtată de oraș, fiind într-un castel părăsit. 

Ce spune artista despre căsnicia sa alături de Danezu

Sorina Ceugea și Danezu își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Cuplul este unul discret, ce nu oferă prea multe detalii despre viața sa privată. Cu toate acestea, cei doi au povestit că relația lor se bazează atât pe respect, cât și pe gelozie. Soții s-au cunoscut într-un platou de televiziune, însă flacăra dintre ei s-a aprins mai târziu deoarece partenerul de viață al frumoasei șatene s-a lăsat cam greu. În cele din urmă, artistul a lăsat la o parte aroganța și a cucerit-o pe cântăreață. 

„Ne-am cunoscut într-un platou de emisiune, în urmă cu mulți ani, dar prima dată nu mi-a prea plăcut de el, mi se părea mega arogant, dar după a făcut mai mulți pași. Cred că respectul contează foarte mult, dacă nu e respect, nu e nimic. Este și puțină gelozie, că na, la evenimente, mai vin domnișoare…”, a declarat Sorina Ceugea. 

Danezu a precizat că el este cel ce menține armonia în familie. Mai mult de atât, artistul a precizat că soția sa este o fire mai geloasă și de cele mai multe ori el este cel care cedează după certuri. 

„Este ok să fii gelos, dacă nu ești gelos, nu iubești, așa se spune doar. Gelozia este din partea amândurora. În cele mai multe cazuri eu cedez după certuri”, a precizat Danezu. 

Sorina Ceugea se poate declara o femeie împlinită. Aceasta are o căsnicie fericită și trăiește o adevărată poveste de dragoste alături de partenerul său. Cei doi au împreună și o fetiță pe care o iau cu ei peste tot. O căsnicie fericită alături de soțul său are și Georgiana Lobonț în vârstă de 28 ani. Partenerul său de viață a investit în cariera vedetei contravaloarea unui apartament. 

Adauga un comentariu