Titlurile zilei

Sosia Elisabetei a II-a bântuie pe străzile orașului Iași: „Cred că este regina de rezervă!” – GALERIE VIDEO

Publicat: 29 oct. 2022
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Sosia Elisabetei a II-a bântuie pe străzile orașului Iași Cred că este regina de rezervă  GALERIE VIDEO
La o simplă plimbare pe străzile orașului Iași o puteți întâlni pe Elena, sosia reginei Elisabeta a II-a

La o simplă plimbare pe străzile orașului Iași o puteți întâlni pe Elena, sosia reginei Elisabeta a II-a. Femeia ajunsă la o vârstă respectabilă seamănă cu fosta regină a Regatului Unit, atât la înfățișare, cât și la vestimentație

Cu toate acestea, dacă Elisabeta a II-a purta ținute monocrome, în diverse culori, sosia sa din Iași alege să se îmbrace mereu în nuanțe de albastru, fiind văzută mereu cu aceeași ținută. Asta nu o împiedică să fie o femeie elegantă care atrage toate privirile trecătorilor.

Sosia Elisabetei a II-a se plimbă pe străzile din Iași!

Pe străzile orașului Iași, trecătorii pot observa o femeie îmbrăcată precum regina Angliei. Elena poartă sacou de culoare albastră, fuste în aceeași nuanță, iar pentru ca ținuta să fie completă, la toate acestea asortează o pălărie albastră. Doamna elegantă are și părul asemănător cu cel al reginei Elisabeta. Doamna Elena poate fi întâlnită cel mai adesea pe străzile din Copou sau în cartierul Alexandru cel Bun.

Dacă regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru ținutele sale în culori vii, albastru, roz intens, verde, galben sau mov, Elena se îmbracă mereu în albastru.

Unii dintre ieșeni se amuză atunci când o văd pe Elena, supranumită sosia reginei Elisabeta a II-a, pe stradă și chiar fac poze și filmulețe cu ea pe care mai apoi le încarcă pe rețelele de socializare pentru amuzamentul prietenilor. Sunt și persoane care consideră că nu este normal să agasezi astfel o persoană, doar pentru faptul că are un stil vestimentar ieșit din comun.

Amuzanți, unii internauți au lăsat pe TikTok comentarii care mai de care mai amuzante:

„A fugit din Anglia, și-a înscenat moartea”, a scris unul dintre internauți.

Asemănarea cu Elisabeta a II-a este izbitoare.

„Bă, cred că este regina de rezervă”, a comentat pe TikTok un alt ieșean.

„Eu am văzut-o la mine în cartier și mama chiar a crezut că e regina Elisabeta a II-a”.

Elena este văzută purtând mereu aceeași ținută.

„Faptul că are în fiecare zi aceleași haine mă sperie”, a fost un alt comentariu de pe TikTok.

„Deci numai hainele astea le poartă”, a comentat un alt internaut.

De ce se îmbrăca regina Elisabeta a II-a în ținute viu colorate

Regina Elisabeta a II-a era cunoscută pentru ținutele îndrăznețe, alegând să se îmbrace în costume roz, albastre, mov, galbene sau mov. De ce mai multe ori,  fosta suverană a Regatului Unit opta pentru ținute monocrome, dar extrem de colorate. Pentru a da o notă și mai specială ținutelor, Elisabeta a II-a adăuga un detaliu interesant la pălărie. În ceea ce privește bijuteriile, cel mai des alegea să poarte șiraguri cu trei rânduri de perle și broșe aurii sau argintii. Geanta era, de asemenea, un accesoriu nelipsit din ținutele Elisabetei a II-a.

Pe durata celor 70 ani de domniei, Elisabeta a II-a a fost una dintre cele mai cunoscute, admirate și fotografiate femei din lume. De-a lungul domniei sale, a fost îmbrăcată de designerii britanici Norman Hartnell, Hardy Amies, Stewart Parvin și Angela Kelly.

Suverana nu alegea întâmplător să se îmbrace astfel, ci nuanțele pe care le purta aveau o importanță strategică. Regina Elisabeta avea doar 1.63 metri înălțime, iar dacă s-ar fi îmbrăcat în nuanțe terne ar fi fost mult mai greu de reperat atunci când era înconjurată de oameni. De asemenea, regina alegea astfel de ținute și ca o formă de respect față de supușii săi, care aveau șansa să o observe mai ușor și să spună:

„Am văzut-o pe regină”.

Suverana Regatului Unit a încetat din viață în data de 8 septembrie 2022. La scurt timp după aceasta, pe TikTok au început să fie virale o serie de videoclipuri cu Elena, supranumită sosia Elisabetei a II-a.

@petropetronel85 #iasi #copou #reginaangliei #funny #fyy ♬ sunet original – Tomițul

@civreibre Regina Angliei de Romania #xyzbca #iasi ♬ original sound – Daviduq

@chifli2 #fyp #iasi #5 #romania ♬ original sound – Daviduq

Comentarii
Adauga un comentariu